Start Stars Hot News! “To bi bilo zabavno”: Nick Cannon kaže da bi voleo da snimi...

“To bi bilo zabavno”: Nick Cannon kaže da bi voleo da snimi duet sa Amandom Bynes

SHARE

amanda b

Nick Cannon nedavno je pokušao da stupi u kontakt sa Amandom Bynes a sada je izjavio da bi voleo daa snimi suet sa svojom bivšom koleginicom iz serije “All That”.

Tridesetdvogodišnji komilčar izjavio je u jednom intervjuu da je pokušao da kontaktira glumicu nakon što je ona u Njujorku uhapšena zbog posedovanja marihuane, uništavanja dokaza i nekontrolisanog ponašanja. “Tužno je videti nekoga koga ste viđali kada je imao samo devet godina, dok je trčkarala kao mala devojčica, a sada da ga vidite u tom stanju”, rekao je on prošlog meseca. On je od tada otkrio da se čuo sa Amandom, i da su razgovor usmerili na moguću muzičku kolaboraciju, ali su detalji i dalje nejasni. “Ona me je zapravo pozvala i ja sam joj rekao da može da se osloni na mene ako joj treba bilo kakva pomoć. Na kraju krajeva, znam da bi naš duet bio veoma zabavan”, rekao je on za Life&Style magazin.
Dvadesetsedmogodišnja Amanda planira da snimi i pesmu sa reperom Wacka Flocka Flameom, a Nick kaže da ona jedva čeka da uđe u studio. “Veoma je uzbuđena zbog onoga što će da radi sa Wackom.”
Uprkos njenim problemima i brojnim incidentima na Twitteru, Nick je optimističan u pogledu njene budućnosti. “Uvek je teško videti ljude u industriji zabave koji prolaze kroz velike probleme. Mislim da će ona da izvuče dosta toga pozitivnog iz ove situacije.”

Nickcannon

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR