178
Tinja sukob između Britney Spears i Demi Lovato?

Tinja sukob između Britney Spears i Demi Lovato?

178
SHARE

Najnoviji izveštaji sa snimanja govore da se dve devojke ne podnese, pa to stvara velike probleme producentima X Factora.

null

Kako prenosi Star magazin, “Demi misli da je Brit naporna a Britney da joj Demi nije ni do kolena. Njih dve se izbegavaju koliko je god moguće, dok kamere ne snimaju.” Isti izvor čak tvrdi da je Britneyino nedavno napuštanje šoua prouzrokovala Demi. “Za razliku od većine ljudi, Britney ne može da podnese bilo koju količinu stresa. Demino smejanje njoj u lice bila je poslednja kap. Britney joj je uputila ubilački pogled i odjurila.”

null

Celu priču ubrzo je demantovao Britneyin predstavnik, koji je za Gossip rekao da su priče koje potiču iz Stara “potpuno neistinite” i da se Demi i Brit jako dobro slažu. Istu stvar rekao je portparol Demi Lovato.

18 KOMENTARA

  1. kakva glupost -.- ppa  nisu deca od 5 godina pa da se tako svadjaju i ne podnose,a uostalom Britney je sto puta rekla kako obozava Demi -.-

  2. Jao kakve gluposti. Dajte stv,ovo je bruka šta vi prenosite. Britney je sama tražila da Demi bude 4. sudija i više puta je rekla kako je obožava . A Demi je uvek bila veliki Britney fan. Zato molim vas ne izmišljajte ove gluposti i prekinite sa prenošenjem glupih tračeva iz američkih tabloida -.-

  3. Ja msm da se one slazu zato sto su vise puta objavljivale zajednicke slike na twitteru i fb-u i dopisivale se, a i novinari su to!!!

  4. Hahahahahahah,Eka carice! xD Kako si zajebala Andji,ja ti se divim! Ali,ni ja ne volim Britney tako da sam na Andjinoj strani…:D

  5. tinja?! wtf? sta znaci tinja? u naslovu pise ‘tinja  sukob izmedju Brtney Spears i Demi Lovato?’ o.O

  6. Verovatno je ovo izmisljotina…..ali bila izmisljotina ili ne….jedno je tacno….Demi stvarno nije Britney ni do kolena…barem sto se tice muzicke karijere….

    P.S. Nemojte ovo pogresno da shvatite,volim ih obe….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.