290
Tinie Tempah dao 37,5 hiljada dolara za patike

Tinie Tempah dao 37,5 hiljada dolara za patike

290
SHARE

Britanski reper Tinie Tempah dao je 37.500 američkih dolara za svoj primerak Nike Mag limitiranog izdanja patika, inspirisanih filmom “Povratak u budućnost 2″, proizvedenih u svega 1.500 primeraka.

Ovo je ujedno i prvi par patika iz kolekcije. Tempah je inače kolekcionar patika, a svoj je primerak ove nove poslastice kupio na humanitarnoj aukciji u Los Angelesu. Prihodi od aukcije idu Udruzi Michael J. Fox, koja prikuplja sredstva za istraživanje Parkinsonove bolesti.

 

 

16 KOMENTARA

  1. Wiki da bilo bi lijepo da je te pare dao nekome. Ali gledajte malo i sa njihove strane. Msm. oni rade i zaradu :D (hahah logicno) i zasto sad ne bi kad vec mogu sebi kupiti patike od 37 500 dolara zasto da ih ne kupe. Vi stalno govorite sto ne daju nekome ko je siromasan, ko nema novca, ko ovo, ko ono. Pa zar im ne daju. Realno oni nemaju sa siromasnima nista i nemaju obavezu da im dadnu 1dolar, ali vecina njih daje. Ok to je super al moraju i sebi prijustiti ono sto su zasluzili. A sigurno su zasluzili dok imaju toliko novca. Pa nisu oni krivi sto ta jadna djeca nemaju odjecu, obucu, krov nad glavom, mozda cak i roditelje nemaju, mozda su bolesni sta god da je nisu oni krivi za to. ;) pozz

  2. NAtasa si ti to ti..ili mi se prividja lol :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.