460
Tim Bieber demantuje: Justin nije pljuvao bilo koga, častio je Beliebere!

Tim Bieber demantuje: Justin nije pljuvao bilo koga, častio je Beliebere!

460
SHARE

NV: Justin Bieber at MGM Grand Arena in Las Vegas

Justinovi predstavnici demantovali su pisanje tabloida da je mladi pevač pljunuo svoje fanove sa balkona jednog hotela u Vankuveru.

Naime, oni tvrde da je TMZ fotošopovao slike kako bi izgledalo da Jus pljuje po fanovima. “Justin nikog nije pljuvao. Ispod balkona nije bilo fanova”, rekao je Biebsov portparol časopis Us Weekly. “TMZ je spojio dve slike pa se činilo da Justin pljuje po Belieberima, što on nije učinio.”

PARIS : Canadian singer Justin Bieber performs live at Palais Omnisports

Po njegovim rečima, Jus se tog dana čak družio sa fanovima i častio ih pićima, a onda im pustio i deo svojih novih pesama. “Justin ih je častio toplom čokoladom i pustio ih da slušaju njegove nove pesme. Justin voli svoje fanove.”

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

58 KOMENTARA

  1. ja razumijem da vi novinari radite svoj posao, ali daj budite također svjesni toga da vase ne provjerenje cinjenice mogu tisucama cura pokvariti dan. zato jer ce razmisljat o svom idolu i nece biti vise sigurne u ljubav prema njemu jer vi novinari napuhujete stvari- UVIJEK. ja znam da vi samo radite svoj posao, ali i justin ga isto radi. svaki dan cini svoje Beliebere sretnima i ne pljuje po njima. zato molim postujte justina jer je to zasuzio. 

  2. Sta onda pisete da je pljuvao po Belieberima,kad nije. Samo izmisljate,a probajte da ga postujete malo! Da govorite istinu! :O 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.