Start Stars Hot News! “Ti si genije!”: Fanovi oduševljeni novim singlom Jessie J (poslušaj!)

“Ti si genije!”: Fanovi oduševljeni novim singlom Jessie J (poslušaj!)

SHARE

Celebrities Visit BBC Radio 1 Studios

Jessie J ulepšala nam je početak ove nedelje objavivši pesmu “It’s My Party”, a prve reakcije fanova izuzetno su pozitivne, što će sigurno obradovati pevačicu.

Celebrities Visit BBC Radio 1 Studios

“It’s My Party” prvi put je pušten jutros u Velikoj Britaniji, a to je drugi singl s novog albuma pevačice, koji će se pojaviti kasnije ove godine. U pitanju je vesela pesma u kojoj se Jessie obraća hejterima i kaže kako uživa u svom životu. Neki od komentara koji se mogu pročitati na tviteru glase: “Ti si genije”, “Ova pesma je epska”, “Slušam je celog jutra”, “Volim tebe i volim tvoju pesmu”.

Govoreći jutros za Capital FM, Jessie J je rekla da spot za ovu pesmu neće biti tako divalj kao onaj koji je Miley Cyrus uradila za “We Can’t Stop.” “Ne, mislim da nisam dovoljno kul za tako nešto. Ako je neko bio na mojim zabavama, onda zna da to nije tako. Ali i dalje je zabavno. Postaje ludo. Ipak, ne ljubim se sa lutkama. U spotu se radi o meni kako se zabavljam na tri različita mesta koja na neki način spajam u jednu veliku zabavu. U spotu se na kratko pojavljuju neki ljudi, neki od mojih najboljih prijatelja. To je zabavan video gde se ponašam blesavo.”

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR