137
The Wonder Girls: “Duel sa Big Bangom je prijatan pritisak”

The Wonder Girls: “Duel sa Big Bangom je prijatan pritisak”

137
SHARE

Članice jedne od najpoznatijih K-pop grupa razgovarale su sa novinarima o tome kako je bilo takmičiti se protiv Big Banga.

null

Naime, novi album The Wonder Girls pod imenom “Wonder Party” pojavio se 3. juna, istog dana kad je i Big Bang izbacio svoj “Still Alive.” “Bila bi laž kad bismo rekle da nam ništa nije značilo to što su Big Bang predstavili nove pesme istog dana kad i mi”, izjavile su devojke. “Zato što su oni dobra konkurencija osećale smo da je to pozitivan pritisak. Ovo je prvi put da se takmičimo protiv Big Banga. I ranije se dešavalo da nam se promotivne aktivnosti podudaraju, ali ovo je prvi put da u isto vreme predstavljamo nove pesme.”

null

Članica benda Yeeun kaže da cilj nije bio samo da album dođe na prvo mesto liste već i da što više ljudi zaista uživa u novoj muzici. “Dobar je osećaj znati da je album sve uspešniji svake nedelje. Naravno, ne verujemo da ćemo zauvek biti na vrhu”, rekla je.

FOTO: SIPA

11 KOMENTARA

 1. Meni su 2NE1 i BIGBANG najbolji,ali i The Wonder Girls su dobre….u K-Popu je dobra stvar sto nema izvodjaca koji mogu da ti budu glupi…svi imaju svoj jedinstven stil i svi su dobri na svoj nacin….i sto je najvaznije…niko nikoga ne kopira….

 2. Sve je u fandomu.
  Inace, BB jesu jedna od najboljih grupa, ali ipak postoje legende kao sto su Shinhwa, g.o.d, H.O.T….

 3. …ma svaka cast i WG i BB….obozavam kpop tako da ako napreduje bilo ko od njih ja sam srecna…inace hoce li biti nesto u novinama o kpop-u i neki poster…mogu samo da kazem da mozete da se ugledate malo na hrv ok….izasla su 3 postera I TO VELIKAAAAA BB,Shinee,2NE1…a kod nas….

 4. ma YG Entertainment uvek drugima zadaje domaci zadatak ;) Realno, SM Town ne moze ni da se poredi sa YG-jem po pitanju kvaliteta muzike i talenta izvodjaca. Ni Keyeast nije losa izdavacka, al ono… :D YG all the way! :D 

  • SM nema talentirane pjevače/ice? o.O
   Mislim da ne možeš tako reći.
   Da su YG izvođači talentiraniji.
   A ne mogu ni ja reći  suprotno.
   Jer svi imaju talent, ali neki manje, a neki više.
   Ti si jedan od onih fanova koji toliko opsjednuti svojom najj grupom da ne priznaju njihove pogreške.
   -.-”
   I tako nikako ne možeš govoriti.
   Upravo zbog vas takvih su mi cure iz SNSD-a postale bolje od 2ne1.
   A prije sam SNSD mrzila.
   I Big Bang mi sve više die na žive.(zbog hrvatskih VIPova)
   YG fanovi smanjite doživljaj. !!
   Uzdižete YG izvođače u nebo.
   A SM vrijeđate samo.
   I da da ti kažem, SM ima puno bolje pjevače od onih iz YG, jer YG je na podrčju hip-hopa, a tu im snažni vokali nisu baš potrebni.Uzet ću za primjer Taeyeon, Kyuhyun, Yesung, Jonghyun, Ryeowook, Onew i naravno ne smijem zaboraviti na nove KPOP zvijezde, najuspješniju rookie grupu ove prve polovice ove godine; na njihove glavne vokale: D.O, Baekhyun, Chen i Luhan.
   So… please… ne govorite to više.
   Samo širite mržnju prema vašim prekrasnim i talentiranim bendovima: 2ne1 i Big Bang.
   I da skoro sam zaboravila, moja najbolja prijateljica je BlackJack, ali nikad , NIIIIIIIIKAAAAAAD nije rekla nešto tako kao i vi, i zna ko su legende KPOP-a.
   I sama mi to kaže kakvi ste kada pročita ovakve komentare.
   I prije na svakom pollu di je npr. SNSD i 2ne1, sam glasala za 2ne1, ali sada nikako, sada glasam za SNSD ili f(x).
   Nadam se da nećete izazvati fanwar, jer bolje vam je da prekinete.(Dream Concert 2008. – SONE), a ko uvrijedi SuJu.. umm…   >.<

   Hvala~

   P.S. nemojte ovo shvatit da vrijeđam YG ^.^

 5. ne volim kad doju ovi novi ‘fanovi’ jer misle da znaju sve i svasta o izvodjacima.. a ne znaju ni kako se prezivaju i ne znaju ih dobro raspoznavat -.-

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.