395
The Wanted zvanično pozvali One Direction na boks meč!

The Wanted zvanično pozvali One Direction na boks meč!

395
SHARE

The 2013 People Choice Awards

Max George i njegovi drugari iz The Wanteda vrlo su ozbiljni u želji da se obračunaju sa momcima iz One Directiona, ali na legalan način, u bokserskom ringu.

Max je već pozivao Zayna na duel, ali sad misli kako bi najbolje bilo da u meču učestvuju svi članovi oba benda, što bi po njemu bila i odlična prilika da se sakupi novac u dobrotvorne svrhe. “Voleli bismo boks meč – oni protiv nas. Bilo bi to sjajno za televiziju i nemam nikakav problem s tim”, kaže Max. “Ako se njima to ne sviđa, zašto ne uključimo novac u sve to – zašto da na taj način ne sakupimo novac koji će biti podeljen dobrotvornim fondacijama, a usput potrošimo energiju u bokserskom ringu?”

one-direction-pictures

Sa druge strane, Jay McGuiness još jednom ponavlja da su The Wanted i One Direction u lošim odnosima. “Ne razgovaramo. Koliko god da pokušavamo da izbegnemo tu temu, stalno nas pitaju za mišljenje o One Directionu. Biće teško da ikad imamo prijateljstvo s njima. Nije da zbog toga ne možemo da spavamo”, zaključio je pevač.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

54 KOMENTARA

  1. Oni da se boksuju,oni neumeju ni da pevaju a kamoli nekog da udare. E sad su ga strvarno preterali. Ako ovako nastave da se blamiraju izgubice fanove,a pipnu 1D ja cu im presuditi. :D ❤

  2. ja zbilja nemrem vjerovati taj wanted!!! pa nisu mala deca a tak se ponašaju. ne rješavaju se svađe šakama, nego razgovorom. OVAJ PUT SU KRIVI WANTEDI, oni su ih pozvali na tučnjavu, jojj ke ima ja nem došla gore ke bum ih tak nabubala ke bu im žuto z uha van išlo.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.