300
The Wanted žele primirje sa One Directionom: “Hajde da sve okončamo sad”

The Wanted žele primirje sa One Directionom: “Hajde da sve okončamo sad”

300
SHARE

Semi-Exclusive... The Fab Five Girls Meet The Wanted

Konačno! Momci iz The Wanteda odlučili su da pruže ruku pomirenja svojim kolegama iz One Directiona a čak su izjavili i kako su ponosni na njihov uspeh!

britain-one-direction.jpeg-1280x960

Max George nedavno je predložio da svi članovi oba benda potuku u bokserskom ringu, a Nathan Sykes zamoljen je da prokomentariše tu ideju. “Verovatno pitate pogrešnu osobu za tako nešto, jer se ja klonim takvih stvari”, poručio je mladi pevač. Na njega se nadovezao Jay McGuiness, koji je poručio da je protiv tuče Zayna i Maxa, a čak je i pohvalio 1D. “Nema tuče. Mislim da sve treba sad da okončamo, tako što ćemo reći da smo vrlo ponosni na njih i na uspeh koji su ostvarili. Sjajno im ide.” Nathan Sykes je ipak u šali prognozirao rezultat tuče: “Mislim da bi pobednik bila grupa koja se tog dana bolje oseća. Ja radim trbušnjake, mislim da ne bi imali šanse!”.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

44 KOMENTARA

  1. slazem se u potpunosti sa Peppa Prase i mislim stvarno prvo tamo kukuricu i vredjaju a sad smo dobrice a i ako je jedan od njih to reko ne znaci da svi to misle

  2. Ne mogu da verujem svojim ocima i usima. Hvala Bogu..dobro su se setili, nista nemaju od toga sto se stalno svadjaju. Treba lepo sa svima da se slazu :)

  3. @Akilove1D ti malo ne se*i. Kao 1D ih nisu vredjali, oni su fini i dobri, oni se nisu svadjali, oni su stajali po strani,citali uvredljive komentare i nisu odgovarali na njih. Oni su nevini u celoj prici. Ajde molim te nemoj da pricas gluposti.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.