382
The Wanted uvereni: “Kopiraju nas svi bojbendovi”

The Wanted uvereni: “Kopiraju nas svi bojbendovi”

382
SHARE

null

Momci iz benda tvrde da ih drugi bendovi kopiraju, kao i da su oni započeli trend grupa koje pevaju ali i ne igraju tokom nastupa.

“Ono na šta sam ponosan jeste što smo započeli čitavu novu generaciju bojbendova koji ne igraju. Mi smo bili prvi. Mi smo najkul bend u okolini”, rekao je Tom Parker za OK! Magazin. “Mislim da su nas svi videli i rekli, oni su standard, mi ćemo to malo da izmenimo i zaradićemo silnu lovu”, dodaje njegov kolega Jay McGuiness.

null

Jay kaže i da i se u talent šouima sad pojavljuju novi bojbendovi ali da su svi oni bazirani baš na The Wantedu. “Čudno je to jer je sad sve više bojbendova gde god da odemo, u svakom X Factoru od Australije do Britanije postoji dva ili tri bojbenda.” Da li The Wanted tvrde i da su One Direction samo njihova kopija?

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

56 KOMENTARA

  1. Vas kopiraju?Bitch,please…vi ste oni koji su svadjom sa 1D zapravo postali popularni,niko nije znao za vas pre njih…
    ne mrzim ih,dobri su,ali 1D je 1D

  2. samo se vi nadajte . Žao mi je The Wontida, jer žive u zabludi…Velikoj zabludi. 1D da njih kopira = DOBAR VIC :’D

    • THE WANTED JE THE WANTED…i u pravu su,1D…mnooooooogo kopira,mislim njihova pesma kiss you je THE WANTEDOVA GOLD FOREVER….TO SU ONI JASNO REKLI,GLEDALA SAM U JEDNOJ EMISIJI…I TAKODJE SU REKLI DA JE TW  ranije nastao i da ce morati mnoogo da rade da bi se provukli kao oni…MSM ako oni to priznaju zasto bi se mi lagali……-.-…..THEE WANTEED FOREEVEEER

  3. ne mrzim ih, ali ne mogu da vjerujem koliko se hvale, “Mi smo najkul bend u okolini”, previše su umišljeni, za ne povjerovati :o

  4. MA CAO….THE WANTED CE ZAUVEK BITI BOLJI OD 1D….DECACICI MALI…HAHAHAHA…THE WANTED FOREVER….IN MY HEART^_^

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.