187
The Wanted u svojoj vili u LA-u napravili štetu od 10.000 funti

The Wanted u svojoj vili u LA-u napravili štetu od 10.000 funti

187
SHARE

thewanted

Izgleda da će fanovi grupe The Wanted imati šta da vide u rijalitiju slavnog benda, koji treba da počne da se emituje ove godine, pošto su momci otkrili da su u svojoj vili u Los Anđelesu napravili štetu u vrednosti od 10.000 funti.

Momci nikad nisu krili da obožavaju dobar provod, a nekoliko žurki organizovali su upravo u vili u Holivud Hilsu u kojoj se snima rijaliti, a koju plaćaju 30.000 funti mesečno. Među gostima na njihovim žurkama bila je i problematična Lindsay Lohan, a da su te zabave umele da se otrgnu kontroli potvrdio je Max George kada je ispričao da se umalo nije udavio u đakuziju, kada se onesvestio pošto je popio previše.
U razgovoru za The Mirror, momci su priznali da su napravili veliku štetu na kući uništivši bazen, čamac i bar, te da su za sve popravke morali da izdvoje 10.000 funti.

Izvor: Life Content

28 KOMENTARA

  1. Da se razumemo:Ne mrzim TW,ali ih ni ne volim.Ne vredjam ih kao neki Directioneri.Mada ima i fanova The Wanteda koji vredjaju nas,ali ja takve ljude zaobilazim.Mislim da bismo trebali da prestanemo sa svadjama.Istina,TW su me iznervirali kada su pozvali 1D da se tuku i kad su ih vredjali,ali nikada nisam rekla kao sto neki Directioneri kazu npr. za Maxa da je trebao da se udavi u djakuziju ili tako nesto.Morate da priznate da TW nekad stvarno preteraju.One Direction NIKADA nisu nekoga tek tako vredjali,ukoliko neko nije njih.
    I da i 1D se provode,ali ne rasturaju stvari.Za dobar provod ti nije potrebno tako nesto.A sto se tice ovo za TW,njihova je briga ako unistavaju svoje stvari.Samo neka ne vredjaju 1D i meni je ok.

  2. @MILICA VOLI 1D Reci prijateljici da je pametna ! I meni je to glupo, i nekada pomislim da se ratim i budem I dio TWFanmily i Directioner ali neke Directionerke me totalno odgovaraju od toga mjesecima !

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.