197
The Wanted spremni na saradnju s One Directionom

The Wanted spremni na saradnju s One Directionom

197
SHARE

Momci iz benda ističu kako između njih i One Directiona ne postoji rivalstvo, kao i da su spremni za međusobnu saradnju.

U The Wantedu ističu kako zaista žele da urade zajedničku pesmu, a da bi još bolje bilo ako ceo prihod bude namenjen u humanitarne svrhe. “Mislim da je je saradnja između dva benda sposobna da donese mnogo novca, pa bi smo uradili tako nešto u dobrotvorne svrhe”, izjavio je Nathan Sykes za Hollyscoop.

null

Oba benda beleže veliki uspeh u Americi, što je mnoge navelo na pomisao da se članovi grupa ne podnose. “Mislim da je za očekivati od medija da stalno porede bendove i izmišljaju rivalstva”, dodao je Nathan. “Sa njima nemamo bilo kakvih problema.”

FOTO: SIPA

15 KOMENTARA

  1. tra la loa la ala ala ala ala ala ala allalala la ala la ala a la ala ala al ala al ala ala la ala la ala al ala al ala al
    ala ala alalalalalallala ala la ala al ala ala alala ala la

  2. ZNAM DA CE PADATI MINUSI ALI JA MORAM DA KAZEM SVOJE MISLJENJE ISKRENO BILO BI MI GLUPO DA SNIME ZAJEDNO PESMU JER IH JE PREVISE I NEKAKO MI NE IDE DA DVA BENDA SNIME PESMU,MSM NZM DA LI ME RAZUMETE ALI JA VISE NZM KAKO TO DA KAZEM!!!!!!!!!!!

    I MENI SU 1D 100000000 PUTA BOLJI I LEPSI!!!!!!!!!!!

    I <3 1D SO MUCH!!!!!!!!!!!!<333333333

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.