226
The Wanted snimili ceo album, pa odlučili da ga ne objave!

The Wanted snimili ceo album, pa odlučili da ga ne objave!

226
SHARE

5048458_thewanted2

Članovi The Wanteda otkrili su nam kako su 2012. godine snimili novi album, ali kako nisu bili zadovoljni njegovim kvalitetom, odlučili su da ga ne puste u prodaju.

O ovom nesvakidašnjem potezu govorio je član benda Jay McGuiness. “Kad smo čuli ceo album, shvatili smo da je to kolekcija dobrih i prosečnih pop pesama”, rekao je on u razgovoru za Billboard.com. “Jednostavno, nismo imali dobar osećaj u vezi njega”, dodaje Siva Kenswaran. Ipak, Jay je siguran da će novi album biti hit: “Mislimo da će to biti najbolji album koji smo snimili do sad jer smo proveli mnogo vremena radeći ga.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

26 KOMENTARA

  1. Gayrectioneri,koji je vaš problem? Ne mogu da objave ništa o The Wanted-u,a da vi ne smarate sa svojim retardiranim komentarima… Smorili ste… Više se ni ne ponašate kao fanovi,nego kao neki pomahnitali kreteni… Ne volite TW? Pa šta onda koji …. tražite ovde? 
    #PosvećenoPojedincimaNeSvimFanovima1D ;)

  2. @WasHappenin ja nisam rekla pederi, vec gejevi, a to nije isto..nisam vredjala, da sam rekla da su pederi to bi bilo vredjanje. A ja sam se kulturno izrazila i rekla da su gejevi, i nista nisam slagala, rekla sam istinu. Danas kad covek slaze, pljuju ga, kad kaze istinu pljuju ga. Doslo vreme da ne smes ni istinu vise da kazes -.-

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.