Start Stars Hot News! The Wanted otkrivaju: U petak možda u zatvoru zbog One Directiona

The Wanted otkrivaju: U petak možda u zatvoru zbog One Directiona

SHARE

null

U petak će se u Njujorku desiti sudar svetova – naime, ljuti rivali, One Direction i The Wanted nastupiće na Z100 Jingle Bell Ballu u Medison Skver Gardenu.

Nakon turneje po SADu i Kanadi, momci iz The Wanteda stižu u Njujork, a kažu kako bi njihovi loši odnosi sa 1Djem mogli da se otmu kontroli. “Sve je počelo kao zabava a onda je jedan od njih počeo da se ponaša kao kreten i sve je postalo ozbiljno”, kaže Max za MTV News, misleći očigledno na Zayna Malika. “Mi smo i dalje želeli da sve pretvorimo u šalu ali kako se sve nastavilo, morali smo da im kažemo ‘Ako imate problem, videćemo se u Njujorku’. Mislim da oni neće prihvatiti izazov. Nama je rečeno da ako im se samo približimo može nam biti uskraćen boravak u Americi i sve što ide uz to.”

null

Nakon toga Nathan Sykes je dodao: “A očigledno je da možemo biti i uhapšeni.” Ipak, ratoborni Max kaže da ga nije briga hoće li ga izbaciti iz zemlje: “Baš nas briga. Nije to nešto što nismo uradili ranije, videćemo.” Hoće li sutrašnji susret 1Dja i The Wanteda proći u miru?

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR