195
The Wanted otkrivaju: U petak možda u zatvoru zbog One Directiona

The Wanted otkrivaju: U petak možda u zatvoru zbog One Directiona

195
SHARE

null

U petak će se u Njujorku desiti sudar svetova – naime, ljuti rivali, One Direction i The Wanted nastupiće na Z100 Jingle Bell Ballu u Medison Skver Gardenu.

Nakon turneje po SADu i Kanadi, momci iz The Wanteda stižu u Njujork, a kažu kako bi njihovi loši odnosi sa 1Djem mogli da se otmu kontroli. “Sve je počelo kao zabava a onda je jedan od njih počeo da se ponaša kao kreten i sve je postalo ozbiljno”, kaže Max za MTV News, misleći očigledno na Zayna Malika. “Mi smo i dalje želeli da sve pretvorimo u šalu ali kako se sve nastavilo, morali smo da im kažemo ‘Ako imate problem, videćemo se u Njujorku’. Mislim da oni neće prihvatiti izazov. Nama je rečeno da ako im se samo približimo može nam biti uskraćen boravak u Americi i sve što ide uz to.”

null

Nakon toga Nathan Sykes je dodao: “A očigledno je da možemo biti i uhapšeni.” Ipak, ratoborni Max kaže da ga nije briga hoće li ga izbaciti iz zemlje: “Baš nas briga. Nije to nešto što nismo uradili ranije, videćemo.” Hoće li sutrašnji susret 1Dja i The Wanteda proći u miru?

FOTO: FAME

26 KOMENTARA

  1. izvinite,ali koliko ja znam prvi su svadju poceli The Wanted,kada je neko od njih rekao da ih 1D podsjeca na Johnas Brothers,a potom su glumili One Direction i ponizavali ih i Zayn je sa pravom uzvratio,svakome bi pukao film.Sve su to radili i na kraju:MA SALA JE.Oni su smao ljubomorni sto su 1D uspjesniji i bolji od njih,ali kao sto je vec @Directoner girl *_* rekla:LJUBOMORNE DUSE MOGU DA NAM…..

  2. Kao prvo onaj ko se prvi poceo svađati bio je The Wanted…i ja ne znam sta oni tu sad seru.Da Bog da zavrsili u zatvoru…Krebili… One Direction in <3 !

  3. Hahahaha ali lepo su rekli..Zayn ako imas problem reci u lice..Danas svako moze biti faca preko facebooka i twittera..btw Nathan uvek ima nesto komicno da doda ,3

  4. Ja sam uz 1D. Protiv TW nemam nista, mada me mnogo nervira kad zajebavaju druge zvezde. To sto su 1D popularniji ne znaci da TW ne sme da im pisne, vec da ne treba da ih dira sto se njihovog pevanja tice. Toliko od mene…:D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.