Start Stars Hot News! The Wanted odbili saradnju sa Justinom Bieberom!

The Wanted odbili saradnju sa Justinom Bieberom!

SHARE

thewanted

Momci iz benda The Wanted otkrili su da su uradili ono što bi retko koji njihov kolega iz sveta pop muzike uradio: odbili su saradnju sa Justinom Bieberom!

Naime, oni su ispričali da su snimili pesmu koju je napisao Biebs, ali da nisu bili ubeđeni da ona odgovara njihovom novom, zrelijem zvuku, te su odustali od dalje saradnje sa slavnim pevačem. Ipak, kako kažu, o Justinu misle sve najbolje.
“Uradili smo pesmu sa Justinom. Mislim da je numera bila sjajna i on je uradio odličan posao kada ju je napisao, ali mislim da ona mnogo više odgovara njegovom stilu”, ispričao je Max George za MTV News.

justin bieber

Momci su očigledno u poslednje veoma izbirljivi kada su u pitanju njihove pesme, i to sa dobrim razlogom, pošto kažu da žele da stvore savršen zvuk za svoj treći album, za koji najavljuju da će biti njihovo najbolje izdanje do sada.
Momci, koji su u proteklih nekoliko meseci snimali svoj rijaliti u SAD, sada žele da se koncentrišu na svoje muzičko stvaralaštvo, i pored što je emisija postigla velike uspehe, tako da suodlučili da prekinu snimanje dok budu promovisali novi album na turneji.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR