Start Stars Hot News! The Wanted: Mi nismo kao drugi boy bendovi!

The Wanted: Mi nismo kao drugi boy bendovi!

SHARE

The Key 103 Live in Manchester

Momci iz benda The Wanted, koji su poznati kao ljubitelji žurki i dobrog provoda, tvrde da oni nisu kao drugi boy bendovi.

Nathan Sykes, Max George, Siva Kaneswaran, Tom Parker i Jay McGuiness čine slavnu petorku, koja po njihovim rečima donosi muzičkoj industriji nešto drugačije u odnosu na ostale boy bendove, kao što su njihovi rivali One Direction.
“Tržište je već prezasićeno boy bendovima”, rekao je 25-godišnji Tom za britanski magazin Star. “Mi donosimo rock stranu u naše žive nastupe, uzimamo instrumente i sviramo. Volimo da budemo malo divlji i znojavi”, dodao je on.
Jedno je sigurno: The Wanted definitivno žive životom rok zvezda, što su dokazali i u svom rijalitiju, ali Tom tvrdi da momci sada pokušavaju da žive mirnijim životom. “Trudimo se da više ne pijemo toliko. Jay nije pio od oktobra”, otkrio je on, te dodao da je oduševljen Arianom Grande, novom devojkom najmlađeg člana njihovog benda, Nathana. “Trude se da se vide kad god su slobodni tako da su jako zaljubljeni. Nath je oduvek bio naš mlađi brat u bendu, tako da ga je lepo videti kako odrasta.”

Autor: Life Content
Foto: FAME

OSTAVI KOMENTAR