413
The Wanted i One Direction: Sukob zbog The Jonas Brothersa?

The Wanted i One Direction: Sukob zbog The Jonas Brothersa?

413
SHARE

Momci iz The Wanteda kažu kako je do sukoba između njih i 1Dja došlo verovatno zbog toga što su Nialla, Harryja i društvo uporedili sa The Jonas Brothers.

null

Dve grupe od prošle godine ratuju rečima, ali izgleda da niko nije bio siguran kako je sve počelo. Govoreći za medije, Max i George iz The Wanteda da je možda problem bilo to poređenje sa The Jonas Brothersima, koje nije trebalo da bude uvreda, već kompliment. “Mislim da je štampa sve ovo previše naduvala. Louis je rekao da mu nešto smeta, ali još uvek nije rekao šta tačno, ističe Nathan.

null

“Nisam siguran zašto, ali mislim da smo ih uznemirili nečim, ili sam ja to učinio kad sam rekao da su kao novi Jonas Brothers. Ja u stvari jako volim Jonas Brothers i to nije laž.”

23 KOMENTARA

  • Zeyna??? Ako si pravi Directioner,znaćeš kako se pišu njihova imena! ;)
   Niall,Harry,Louis,Liam,Zayn(Zein)!
   #ProudDirectioner!!!

 1. Neko jednostavno ne moze da se pomiri sa tim da je neko bolji od njega pa tako i The Wanted. Treba da im bude jasno da je 1D bolji i uspesniji i kraj!

 2. Ja ne znam ko su ti The Wanted.Ali 1D su su gadni kao i Jonas B.Ja ne razumem koliko moras biti jadan da bude fan 1D?!

   • A sta da volim kod njih?Njihovu lepotu?!AHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH.Aj bezi bre!!

  • Alo bre!JA ne razumem kako ti mozes da budes toliko jadna da psujes i vredjas1D??? Ako ti se ne svidja,jednostavno preskoci ovaj clanak i to je to! ;) <33

 3. Ma ono, ja se da sam 1D ne bi sekirala zbog toga, jer ja mislim da oni znaju ko su i da to nije vredno svadjanja sa The Wanted!! :D Pozzzzzzzzz

 4. THE WANTED FOREVER….HILJADU PUTA SU BOLJI OD 1D-A…SORRY…-.-HAHAHA…ONE DIRECTION…HAHAHAHA…PRESMESNI SU….BAS SU JADNI STO SE KACE SA TW…..-.-

 5. Jonasi su duse najbolji na svetu oni bar imaju verne fanove z arazliku od one pederkšn!Nick Jonas je najbolji i vi mozete da idete samo u PM! :*
  link to google.rs
  KOME SE NE SVIDJA OVA OSOBA ON JE DEGEN I HEJTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.