150
The Ting Tings: “Radije bismo povraćali nego svirali uz Davida Guettu”

The Ting Tings: “Radije bismo povraćali nego svirali uz Davida Guettu”

150
SHARE

Grupa The Ting Tings, koja će u februaru izdati svoj drugi album “Sounds From Nowheresville”, a proslavila se hitovima “That’s Not My Name” i “Shut Up And Let Me Go”, za britanski Guardian komentarisali su kako bi radije prodali manje albuma nego svoj integritet.

[youtube tolm-07if3c]

Naime, smatraju kako mlade i perspektivne grupe danas prečesto pristaju na komercijalne hitove kako bi se proslavili, a nikad ne misle na muziku kao takvu. “Radije bismo povraćali po sopstvenim nogama nego svirali na radiju uz Davida Guettu. Nismo za te jeftine površne hitove”, komentarisao je dvojac koji čine Katie White Jules De Martino.

13 KOMENTARA

  1. Ko su bre ovi likovi prvi put ih vidim?! I sad se tu nešto gube… Mogu oni da seru, ali Guetta je extra… xD

  2. A i realno kao da bi David Guetta snimio bilo šta sa njima… Čovek verovatno ne zna ni ko su oni kao i većina nas…

  3. hahah de oni nemaju pravo da komentarisu davida..najveceg DJ danasnjice..ja bih radije povracala nego slusala njihovu muziku

  4. HAHAHA! Koji su ovi retardi?! Juce pali s’ Marsa i sad tu ogovaraju talentovane, poznate i uspesne ljude! A Davidu mogu da pljunu pod prozor, ili, kako bi oni vise voleli, da povracaju!!! :P

  5. axaxaxxa.. ne verujem .. koji su ovi retardirani, ma jaki su njihovi hitovi 10 ljudi culo za njih… mislim stvarnoo.. David Guetta car !!!!! :))

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.