Start Stars Hot News! The Saturdays podržavaju Kim Kardashian: “BIlo koje ime da su izabrali za...

The Saturdays podržavaju Kim Kardashian: “BIlo koje ime da su izabrali za bebu bilo bi kul”

SHARE

The Saturdays Visit The Empire State Building

Devojke iz benda The Saturdays, čiji se rijaliti emituje na istoj televizkoj mreži kao i “Keeping up with the Kardashians”, pružile su podršku Kim Kardashian i njenom izboru imena za bebu.

Slavna petorka smatra da su Kim i njen dečko Kanye West toliko slavni, da bi bilo koje ime da su izabrali, zvučalo kul. “Ako ste dete Kim Kardashian i Kanyea Westa, možete da se zovete bilo kako. Budimo iskreni”,rekla je Millie King za MTV News. Zvezde rijalitija “Chasing The Saturdays” raduju se što će njihova članica Frankie Sanford (24) uskoro dobiti dete sa fudbalerom Wayneom Bridgeom. Ipak, Frankie, koja je u petom mesecu trudnoće, nikako da pronađe pravo ime za svoje dete. “Zaista se mučim. Ništa mi ne pada na pamet. Za sada sam već skoro odustala. Nadam se da ću se setiti nečega kad se rodi.”
Njena koleginica iz benda Rochelle Wiseman dobila je prošlog meseca kćerku Alai-Mai sa suprugom Marvinom Humesom, pevačem benda JLS. Ona je predložila da ukoliko Frankie dobije devojčicu, mou da osnuju girl band koji će činiti i kćerka Une Healey Aoife Belle, koja je rođena u martu prošle godine. “Ako je devojčica, možemo da napravimo bend!”, rekla je Rochelle kroz smeh.

Izvor: Life Content
Foto: Fame

OSTAVI KOMENTAR