128
The Saturdays negiraju glasine o raspadu i najavljuju novi album

The Saturdays negiraju glasine o raspadu i najavljuju novi album

128
SHARE

saturdayss

Članice benda The Saturdays okružile su glasine o raspadu njihove grupe pošto je Frankie objavila da očekuje prinovu, ali devojke su demantovale te navode i izjavile da planiraju još dugo da stvaraju zajedno.

U razgovoru za list Daily Star, one su rekle da pripremaju novi album i turneju: “Nadamo se da će album biti objavljen krajem leta, a potom planiramo da idemo na turneju”, rekla je Frankie i dodala: “Definitivno se nećemo raspasti.” Jedan izvor tvrdi da će The Saturdays nastaviti da nastupaju kao četvoročlani bend, pošto će Rochelle zameniti Frankie kada ode na trudničko odsustvo.
The Saturdays su juče nastupile u Severnoj Irskoj na jednom događaju. Energične kao i uvek, devojke su oduševile publiku, a Frankie je uspela da izvede sve plesne pokrete i pored toga što je njen trudnički stomačić sve uočljiviji. Ipak, malo je falilo da ovaj nastup bude otkazan, zbog požara u jednom avionu koji je izazvao haos na londonskom aerodromu.

saturdays

Izvor: Life Content

5 KOMENTARA

  1. Nije istina da se raspadaju, mislim na vrhuncu su karijere helou ?! -.- glupi izvori
    Inače album izlazi krajem ljeta ili na jesen i vjerovatno će se zvati The Chase :) a svjetska je turneja 2014 :D
    Inače mi je glupo što idu na porodiljski. Una je za All Fired Up turneju nastupala u 7 mjesecu trudnoće !! Al jedva čekam da se Roch vrati ♥
    Na nastupu su bile extra i prvi put su predstavile uživo svoj novi singl Gentleman. 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.