131
The Jonas Brothers: Problemi već na startu turneje

The Jonas Brothers: Problemi već na startu turneje

131
SHARE

Jonas-Brothers

The Jonas Brothers jedva su čekali da podele svoju novu muziku sa fanovima, ali je priroda imala drugačije planove.

Naime, slavni bend trebalo je da u petak koncertom u Njujorku započnu svoju novu turneju, ali je ovaj koncert otkazan zbog lošeg vremena. Momci su se izvinuli fanovima zbog ovih vesti i dodali da se nadaju da će njujorški fanovi dobiti novu priliku da ih čuju uživo. “Veoma sam tužan što ne možemo da nastupimo večeras. Mnogo vas volimo. Ovo vreme je ludo! Čuvajte se, vratićemo se”, poručio je Joe u petak.
“Bezbednost je glavni prioritet, a mi svoje fanove previše volimo da bismo ih izložili opasnosti. Žao nam je što ne možemo da nastupimo”, napisao je Nick, a Kevin je dodao da sa organizatorima koncerta pregovaraju o novom datumu.

Izvor: Life Content

5 KOMENTARA

  1. Steta, ali ne mogu oni da narede “e nemoj kiso da padas danas” i slicno. Kako se Joe promenio, celav je ajde ok pre je bio smeker i bio je presladak, al kakva je ono brada?! Kevin se isto promenio, ali Nick mi je najlepsi… Pre mi je Joe bio.

  2. Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Logmica/Perka,Ana1,Ana2,Sofy,Soxy,Nevena,Buba,Tea,Lola,Sandy,Anja,Andjela,Tay Swift,Jus Bieber,1D and Linkin Park

    kako su se promenili jbt,nick se razvio,joe skroz promenio,a kevin onako
    nadam se da vise nece imati probleme na turneji♥

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.