Start Stars Hot News! The Jonas Brothers: Pauza nam je mnogo pomogla u stvaranju nove muzike

The Jonas Brothers: Pauza nam je mnogo pomogla u stvaranju nove muzike

SHARE

Jonas

The Jonas Brothers izjavili su da je dvogodišnja pauza koju su napravili u svojoj karijeri bila izazvana time što nisu mogli da nađu odgovarajući materijal za svoj peti studijski album.

Iako su ostvarili veliki uspeh na muzičkoj sceni i njihova popularnost nije opadala, bend je odlučio da naprave pauzu pošto nisu mogli da stvore novi materijal za album koji bi usledio nakon “Lines, Vines and Trying Times”.
“Ušli smo u studio i počeli smo da pišemo i jednostavno nije izgledalo kako treba”, rekao je Kevin za Billboard. “Shvatili smo da sada nije vreme za pravljenje nove muzike pa smo napravili pauzu. Mogli smo da kažemo da nam se to ne dopada i bilo je u redu.”
Nakon što su neko vreme radili na drugim projektima, ponovo su se okupili 2012. godine, i Kevin priznaje da je privremena pauza dosta pomogla da povrate kreativnost. “Ponovo smo se okupili i napisali novi singl First Time i onda se sve promenilo. Shvatili smo da sada znamo šta želimo i da je sada drugačije, naš fokus, album, sve se to promenilo i to je izazvalo neki napredak.”
Momci su pored toga malo odlutali od svojih ranijih muzičkih uticaja i potražili inspiraciju i umetnicima koji su trenutno popularno dok su snimali svoj novi album.
“Ranije su nam uzori bili The Beatles, The Jackson 5, i slično bendovi, a ovog puta potražili smo inspiraciju u onome što nam se sada dešava i u novoj muzici… Slušali smo dosta Francka Oceana, Miguela, Calvina Harrisa, izvođače koji rade nešto jedinstveno u trenutku dok smo pisali album”, objasnio je Kevin.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR