Start Stars Hot News! The Hunger Games i Bridesmaids dominiraju nominacijama za “2012 MTV Movie Awards”

The Hunger Games i Bridesmaids dominiraju nominacijama za “2012 MTV Movie Awards”

SHARE

21. godišnja dodela “MTV Movie Awards” prenosiće se uživo u nedelju, 3. juna na MTV-ju iz Gibson Amphitheatrea u Universal Cityju, Kalifornija.

null

Nominovani kreću u bitku za MTV-jevu dodelu filmskih nagrada 2012., uz The Hunger Games i Bridesmaids u tesnoj borbi sa osam nominacija svaki, uključujući i one za kategorije Najbolji film, Najbolja glumačka postava i Najbolji proboj. Fanovi imaju ”Moć kokica” u svojim rukama, a glasanje za pobednika je počelo na MovieAwards.MTV.com i biće otvoreno do subote, 2. juna. Kao i prethodnih godina, borba u kategoriji za Film godine trajaće i tokom svečanosti dodele uživo, kad se 21. godišnja dodela 2012 MTV Movie Awards bude prenosila uživo u nedelju, 3. juna na MTV-ju iz Gibson Amphitheatrea u Universal Cityju, Kalifornija.

null

Ovogodišnji prenos će takođe biti teatralno nadmetanje između dve duhovite dame i jedne akcione zvezde jer Kristen Wiig, Melissa McCarthy i Jennifer Lawrence imaju po četiri nominacije svaka, više od svih nominovanih glumica. Emma Stone, Emma Watson i Rooney Mara ih prate u stopu sa tri nominacije svaka i u tesnoj su borbi u kategorijama poput one za Najbolju žensku ulogu. I među muškarcima traje napeta borba gde Channing Tatum, Jonah Hill i Josh Hutcherson imaju po četiri nominacije i bore se u kategorijama kao što su one za Najbolji poljubac i Najbolja tuča.

Ovogodišnja dodela donosi novih pet kategorija: Najbolja muzika, Najbolja transformacija na platnu, Najemotivnije izvođenje, Najbolja glumačka postava na filmu, Najbolji gad na filmu i Najbolja prva uloga na filmu, koju će dodeliti izabrani komitet reditelja.

Glasanje za pobednika u 12 starih i potpuno novih kategorija je počelo
na MovieAwards.MTV.com

OSTAVI KOMENTAR