185
Težak dan za Ushera: Danas sahranjuje svog posinka

Težak dan za Ushera: Danas sahranjuje svog posinka

185
SHARE

Mediji prenose da se pevač hrabro drži nakon smrti svoj 11-godišnjeg posinka Kile Glovera. Nesrećni dečak uklonjen je sa aparata za održavanje u životu prošle nedelje.

null

Usher je skupio hrabrosti i danas će biti na sahrani. “Ponosan sam na njega, jer je tako jak”, prenosi Usherov kum Ben Vereen za Huffington Post. “Strašno je kad roditelj sahranjuje svoje dete. Nijedan roditelj ne bi trebao to da doživi. Znam to, jer sam ja sahranio jedno dete. Molim vas da se molite za njega i njegovu porodicu i njihov snagu i zaceljenje.”

null

Kile je nastradao vozeći džet ski pre dve nedelje kad je njega naleteo jedan porodični prijatelj, a lekari su zaključili da je u tako teškom stanju da nema nikakve šanse da se oporavi od povreda. Ostani jak Usher!

16 KOMENTARA

  1. VIDITE DA SE OVAKVE STVARI DOGADJAJU I BOGATIM,…SLAVNIM…DZABE IM BOGATSTVO ZA OVAKVE STVARI…ONI BI SVE SADA DALI SAMO DA SE TO NIJE DESILO…

  2. Jako mi je žao.Džabe mu bogatstvo,verovatno je nešto zlo nekom učinio pa mu se ovako vratilo.Kao što kažu oteto prokleto!Žao mi je Kile-a!Ni kriv ni dužan nastradao!

  3. ma da. razumijem ali jeste li vi culi ovo : USHERA JE MOLILA MAJKA TOG DIJETETA DA PLACA BOLNICU DA OSTANE DIJETE NA ZIVOTU I LIK JE ODBIO :S msm i sada mu nesto kao zao. Prije sam jako voljela Ushera sada mi je jako mrzak :r 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.