268
Tetovažama obeležavam telo i proglašavam ga svojim

Tetovažama obeležavam telo i proglašavam ga svojim

268
SHARE

Holivudska lepotica Angelina Jolie voli svoje tetovaže jer su one, kako kaže, način na koji “proglašava telo svojim”. “Volim ih, one su umetnost. Mislim da nije nenormalno da neko ko ceo život provede u drugim ‘kožama’ želi svoju označiti crtežima, simbolima ili rečima koje su mu na bilo koji način važne”, smatra lepa Angie koja je posebno ponosna na svoju tetovažu starog Kambodžanskog zapisa koji krasi njena leđa.

A osim o tetovažama, glumica se u intervjuu za američke medije dotakla i jednog od svojih bivših partnera, kolege glumca Billyja Boba Thorntona. Par je bio poznat po ekscentričnim izlivima ljubavi, a ona ga je, navodno, jednom prilikom ubola nožem. “Pričalo se o tome. I ja sam navodno, nakon što sam ga ubola, završila u ludnici. To mi se sve činilo vrlo zabavno. Uostalom, da sam želela da umre, ubila bih ga”, zaključila je Angelina.

3 KOMENTARA

  1. “Uostalom,da sam zelela da umre,ubila bih ga”..hahaha..Koja carica..! Meni je ona prelepa,sa tetovazama i bez njih..Inace,moje licno misljenje o tatooima (jes’ da me niko ne pita,al’ ajd’ :) ): meni je skroz OK ako neko istetovira neke stihove sa skrivenim znacenjem koji mu mnogo znace ili crtez koji predstavlja neki simbol…Ali kad vidim da neka osoba (narocito zena) ima na sebi gomilu tetovaza,jos da neke nemaju nikakvo znacenje (kao npr. Seka Aleksic,ima ih 100-tinu,a 50 % copy/paste Rihanna ;) )…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.