146
Teško podnosi razdvojenost: Miley moli Liama da se vraća kući tokom snimanja...

Teško podnosi razdvojenost: Miley moli Liama da se vraća kući tokom snimanja filma

146
SHARE

Dok Miley poslednjih nekoliko meseci gotovo da nema obaveza, Liam vrlo često putuje radi snimanja filmova, pa par ne provodi previše vremena zajedno.

null

To posebno smeta Miley, koja ne želi da njen verenik bude toliko odsutan. “Liam će u avgustu krenuti sa snimanjem nastavka filma ‘Igre gladi’ a Miley uopšte nije srećna zbog toga. Ona ga moli da pokuša da izmeni svoj radni raspored tako da dolazi kući makar na produžen vikend i leti tamo i nazad, ali snimanje će biti vrlo naporno”, otkriva jedan izvor za National Enquirer.

null

Liam je potpuno razume, ali joj je navodno rekao kako bi ona trebala da bude ta koja će da putuje njemu, a ne obrnuto. “Liam je uvek napet kad radi. To uopšte neće biti zabavno za Miley”, dodaje isti insajder.

12 KOMENTARA

 1. Slazem se,, zar nije logicno da ona ide sa njim ili da opna za vikende ide kod njega a ne da on dolazi kod nje,, kad vec nema sta da radi :)

 2. pa nek ona ide sa njim….tako je bolje,ali ipak,ona mora da radi na svom albumu pa je i to nemoguce mozda…ipak ona treba to da shvati,iako ona sve to shvata opet ne zeli da budu razdvojeni,to je normalno..

 3. Jaka stvaar o.O Ljubomornaaa jee-i to MNOOOOGOOO!!!!!!! Hhahahahhahahahahaha na crvenom tepihu ima grudi do “podaa”,ovde ni do “kolena” <3

  • opet ti… ne znam zasto mrzis miley?
   ona nije ljubomorna… nego nestostaje liam,jer se vole…
   a ti najglupa…a tvoje sise je ko’ mrvica…
   i ostavi na miru miley!!!!

 4. Toalno logicno da on koji RADI vikendom dolazi kod nje koja SJEDI KUCI BESPOSLENA jer je ona usamljena -.-‘

 5. ovo je laz brt o5 neki izvor -.- a ona radi an novom albumu ako vec znate,i ja nesto ne viidim Liama kako ide,vec su danima zajedno(po fotkama vidim) svakog dana su zajedno :// nmz sto lazu O.o

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.