531
Teški dani za Louisa Tomlinsona: Pogađaju ga glasine da je gej

Teški dani za Louisa Tomlinsona: Pogađaju ga glasine da je gej

531
SHARE

Malo je reći kako je Lus besan zbog fanova koji su ubeđeni da je on u vezi sa Harryjem Stylesom, bez obzira što je zaljubljen u Eleanor Calder.

null

“Cela stvar oko Larryja (kombinacija imena Harry i Louis) je najveća gomila gluposti koju sam ikad čuo. Srećan sam, zašto to ne možete da prihvatite?” napisao je pevač na svom Twitteru. Ipak, to nažalost nije sve. Njegova majka ima hejtere, koji joj šalju uvredljive poruke.

null

Na jednu od njih Louis je morao da odgovori rečima: “Pitam se zašto misliš da je ovo OK? Pomisao da neko ovako može da se obraća mojoj mami čini mi se bolesnim. Odrastite već jednom!” Kasnije on je ipak uspeo da smiri, pa je na svom nalogu napisao: “A sad da završimo u pozitivnom tonu :) Poludeo sam na Twitteru ranije danas. Izvinjavam se svim PRAVIM fanovima koje sam uvredio. Prijao bi mi razgovor sa Zaynom Malikom sada. Nedostaješ mi čoveče!”

62 KOMENTARA

 1. Larry je bio šala i njihovo prijateljstvo je bilo savršeno,ali zbog likova koji insistiraju da je to ”prava ljubav” i koji mrze Eleanor zbog ”veze” između Harija i Luija su bolesni.Mislim da ne razumeju da su oni i uništili njihovo prijateljstvo.Mislim,više nema zajedničkih slika i videa.Ne,obojica su bliža sa Zejnom.Ne smeta mi,ali bolji us bili zajedno,u X-Factoru.Toliko od mene. ;)

 2. Mislim da ovo nije istina ja koliko znam Louis i Eleanor se vole a Harry ( <3 ) i Louis su samo najbolji prijatelji
  Stvarno mi je Louisa žao ,a i ovi novinari su mi više dosadili sa glupostima -.-

 3. joj pa to su fanovi dali jer su bili jako jako bliski prijatelji.. ali su se vise i rastali.. nisu vise extra prijatelji kakvi su bili i prije elanor.. mislim da je ona krivac.. nemoj te me pogresno shvatiti mislim da je cura ok.. ali vise nisu onakvi kakvi su bili.. svi oni osim nialla i liama.. slava ih /harryja, zayna i louisa) jako promijenila.. 

 4. Aaaa da vazzi jadnog Louia napadaju da je gej a i da je u vezi sa Harry-em a Harry-u nistaa … Stvarno ko verujee u tee glupostii ?? xD Direction forever ♥♥

 5. Louis je dobro postupio kako mogu da mu vredjaju mamu…Larry je samo sala ali neki su stvarno preterali…Louis imas moju podrsku

 6. Stvarno me nerviraju ljudi koji pricaju da su,ne samo Louis,vec ceo bend gej populacije! Stvarno nisu normalni,pa oni su samo najbolji drugari!!!
  Svi imaju najbolje prijatelje,i to ne znaci da su gejevi!!!!
  Louis,ne slusaj ih,fokusiraj se na svoju karijeru,i svoju dragu Elenor,koja je usput prelepa!!! Ona treba da te usreci i podrzava te,kao sto je to radila do sada(verovatno,cim je louis i dalje u bendu)
  ONE DREAM
  ONE BEND
  ONE DIRECTION! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.