Start Stars Hot News! Terranova – New Concept Store uskoro u Beogradu

Terranova – New Concept Store uskoro u Beogradu

SHARE

_D2P8870

U poslednjih nekoliko godina takozvani “low cost” brendovi doneli su revoluciju na modnom tržištu. Terranova je lider u tom sektoru, s idealnim odnosom kvaliteta i cena.

Gradski stil brenda Terranova odlikuje se jednostavnom, uvek novom i “cool” ponudom, ali i prepoznatljivim izgledom i atmosferom maloprodajnih objekata.

Koncept novog iskustva kupovine u Terranovi u Beograd stiže nakon što je prošlog meseca uspešno lansiran u Italiji, globalnom centru modne industrije.

U subotu 26. oktobra, povodom otvaranja svog prvog “New Concept Terranova Store” objekta u Srbiji, u Shopping centru Ušće, Terranova će nagraditi vernost svojih prijatelja brenda i uz svaki kupljeni proizvod (bez obzira na njegovu vrednost) će poklanjati jeans za prvih 1000 kupaca!

U novom ambijentu urbanog stila, koji je i modni imperativ brenda Terranova, kupci mogu pronaći sve za svoj kompletan stajling po najpovoljnijim cenama, uz stalne akcijske ponude i u skladu sa trenutno aktulenim svetskim trendovima iz linja za mlade: Urban street, Urban Grunge, Brit Campus i Revolutionary.

Tu je i kolekcija jesen-zima 2013/2014. za najmlađe – Terranova Kids, kao i značajno proširena ponuda moderno dizajniranog jeansa po najpovoljnijim cenama.

OSTAVI KOMENTAR