136
Telohranitelji Justina Biebera ponovo optuženi za napad?

Telohranitelji Justina Biebera ponovo optuženi za napad?

136
SHARE

wenn20391978

Ako je verovati pisanju američkih medija, telohranitelji Justina Biebera ponovo su optuženi za napad, samo nekoliko dana nakon što je objavljeno da su navodno davili fotografa.

Prema pisanju portala TMZ, Biebsovi telohranitelji su pod policijskom istragom jer su napali nekoga ko je pokušao da uslika slavnog pevača. “Bieber i njegova ekipa bili su u jendom lokalu u Holivudu kada je neko, ko nije paparaci, samo običan fan, pokušao da uslika Justina”, ispričao je izvor iz policije i dodao da su paparaci potom fizički napali tu osobu kako bi je sprečili. Osoba je potom pozvala policiju, ali dok su predstavnici zakona stigli na mesto događaja, Justin i ekipa su već otišli.
Bieber je u poslednje vreme sve češće u centru policijskih istraga, kao i njegovi telohranitelji koji su navodno napali fotografa u Majamiju pre nekoliko dana.

Izvor: Life Content

22 KOMENTARA

  1. #Milica Belieber slazem se sa tobom!!!Ato je napadate???To je rekla za hejtere…Kada je rekla da se prvi put poljubio sa 13 godina, vasi komentari su bili sta nas to briga!!!Pa kada te je briga, sto citas o Justinu???Popalili ste se ko sibice!!! :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.