Start Stars Hot News! Telohranitelj Michaela Jacksona želeo da zaradi na pevačevoj smrti!

Telohranitelj Michaela Jacksona želeo da zaradi na pevačevoj smrti!

SHARE

SIPAUSA30054474_000030

Telohranitelj Eric Muhammad, jedan od ljudi najbližih kralju popa Michaelu Jacksonu, hteo je iskoristiti smrt pevača pokušavši da proda masku koju je Michael nosio noć pre smrti. Razotkrio ga je novinar News of the world-a koji čak ima i snimak pokušaja trgovine.

News of the world piše da je Muhammad uzeo crnu svilenu masku iz pevačeve limuzine nakon što je odvezao Michaelovu decu u bolnicu.

Redakcija je dojavu o prodaji Michaelove maske dobila od neimenovanog biznismena koji je već ponudio cenu za memorabiliju. S obzirom da se telohranitelj i biznismen nikada nisu videli, on i novinar News-a zamenili su uloge. Kada se novinar našao s Muhammadom, ovaj je iz plastične vrećice izvadio masku rekavši kako je to Jacksonova maska i neka je slobodno pošalje na DNK analizu.

“Još ima tragove njegove šminke i miriše na njega”, rekao je Muhammad. “S obzirom na veliku sentimentalnu vrednost predmeta, ne bi ga prodavao za manje od 200 hiljada dolara”, dodao je.

Erica Muhammada angažovale su mnoge holivudske zvezde poput Britney Spears i Kanyea Westa. Za kralja popa radio je tokom poslednja tri meseca njegova života, a na ideju da proda masku došao je nakon što je video da su Jacksonove famozne bele rukavice prodate za 350 hiljada dolara.

OSTAVI KOMENTAR