259
“Telephone” Beyonce i Lady Gage još provokativniji od njihovog prvog zajedničkog spota

“Telephone” Beyonce i Lady Gage još provokativniji od njihovog prvog zajedničkog spota

259
SHARE

Konačno je objavljen dugoočekivani video spot Lady Gage i Beyonce za hit “Telephone”. Ova “pop verzija Thelme & Louise”, kako su spot nazvali američki mediji, traje čak devet i po minuta. Mesto radnje je ženski zatvor, a spot osim golišavim scenama obiluje i nasiljem.

“Imaš sreće, neki te je idiot izvukao. Ali, vratićeš se ti dušo”, poručili su Lady Gagi zatvorski čuvari dok je napuštala ćeliju. “Idiot” koji ju je izvukao i platio kauciju je Beyonce, koja je koleginici pevačici, kad je sela u njen automobil, rekla: “Bila si vrlo loša devojka. Vrlo, vrlo, loša, loša, devojka Gaga”.

[youtube GQ95z6ywcBY]

Tokom vožnje Beyonce je Lady Gagi poručila kako je “poverenje poput ogledala, uvek ga možeš popraviti ako je razbijeno”. “Ali, uvek možeš videti pukotine u odrazu”, odgovorila joj je ekstravagantna koleginica.

“Telephone” je singl s Lady Gaginog albuma “The Fame Monster”, a ovo nije prva muzička saradnja dve pevačke zvezde. Ranije su, naime, snimile seksi spot za pesmu “Video Phone”.

18 KOMENTARA

  1. Budite iskreni beyonce je sjebala pesmu! Iskreno. Ja je bas i negotivim puno. A gagu obozavam ali mi je Beyonce jadna.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.