Start Stars Hot News! Telenor Play žurka na točkovima stiže u Beograd i Novi Sad: Osvoj...

Telenor Play žurka na točkovima stiže u Beograd i Novi Sad: Osvoj karte za koncert Rihanne!

SHARE

Bad Copy nastup na Telenor Play zurci na tockovima u Nisu

Ukoliko volite dobru muziku pruža vam se odlična prilika da se zabavite na Telenor Play žurkama na točkovima koje će 4. i 11. maja biti održane u Beogradu i Novom Sadu. U Beogradu će vas zabavljati bend Bad copy, a u Novom Sadu samo za vas pevaće Sergej Ćetković.

 photo IMG_7099_zps0e81389b.jpg

Osim dobre muzike, Telenor vam nudi mogućnost da kreirate žurku po svom ukusu! Dovoljno je da odete na aplikaciju „Telenor Play žurka na točkovima“ (https://www.facebook.com/TelenorSrbija) na Telenorovoj Fejsbuk strani, i u nekoliko jednostavnih koraka, odaberete lokaciju na kojoj biste voleli da se žurka održi, plejlistu koja vam se najviše dopada, izgled promo tima i voditelja.

 photo IMG_7116_zps6e02cec3.jpg

Posebno iznenađenje čeka sve vas koji dođete na ovu neobičnu žurku na točkovima. Telenor je organizovao i nagradni kviz „Muzički izazov“ u okviru koga ćete moći da osvojite dva puta po dve VIP karte za koncert Rijane u Cirihu i dve karte za Keln. Nagrada uključuje i prevoz minibusom do Ciriha, odnosno Kelna, džeparac i obilazak grada. Svaki takmičar može učestvovati u kvizu samo tri puta u toku dana, a samo korisnici Telenor Play+ paketa mogu da osvoje glavnu nagradu.
Požurite i kreirajte žurku po svom ukusu!

OSTAVI KOMENTAR