369
Teen zvezda Justin Bieber piše memoare

Teen zvezda Justin Bieber piše memoare

369
SHARE

Mlada kanadska teen zvezda, Justin Bieber radi na svojim memoarima koji će se uskoro naći na tržištu. 16-godišnji pevač priprema svoju prvu knjigu pod naslovom “Justin Bieber: First Step 2 Forever: My Story” koji će biti objavljeni u oktobru. U ilustrovanim memoarima, Justin će prepričati svoj put do svetske slave i opisati kako je zaludeo milione tinejdžerki širom sveta. Knjiga će sadržati i slike mladog pevača koje još nisu bile objavljene i njegove doživljaje “iza kulisa”.

Justina Biebera odgojila je samohrana majka koja je imala samo 18 godina kada ga je rodila. Lovci na talente primetili su ga nakon što su snimci njegovih nastupa na talent takmičenjima imali milione klikova na Youtubeu. Menadžer Scooter Braun uzeo ga je pod svoje okrilje i osigurao mu ugovor sa izdavačkom kućom Island Records. Justinov album “My World 2.0″ početkom ove godine skočio je na prvo mesto Billboardove liste samo nedelju dana nakon što je objavljen.

60 KOMENTARA

 1. Boxy ^^ komentar dat October 9, 2010 u 6:46 pm
  E moj momak. e moj momak. neces se ti ‘leba najesti od pisanja memoara..

  -.-”

  Odgovori na ovaj komentar

  pa “najeo se on ‘leba” od svega drugog -.-

 2. ja se slazem sa ,,@malla bieber”.                                                                                          justin bieber je presladak!

 3. Ja sam njegov najveci fan…I obavezno cu kupiti tu knjigu..Jeste da je malo PREMLAD za memoare ali OK…I samo da znate nemoze obicno dete da zaradi milione do sesneste sto neko ne moze ni celog zivota…..♥

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.