Start Stars Hot News! Teen Talk 2013: “Život uz muziku može biti još zabavniji!“

Teen Talk 2013: “Život uz muziku može biti još zabavniji!“

SHARE

Case Study 4

Na konferenciji “Teen Talk“ kao učesnici pridružiće nam se i naši prijatelji iz kompanije “Telenor“, koji će nam 17. oktobra u 15.50 sati predstaviti izlaganje pod nazivom „Muzika – univerzalni kanal komunikacije“.

gstupar

Tim povodom, Goran Stupar, specijalista za medije u “Telenoru”, pozvao je čitaoce Brava i posetioce portala Bravo.rs da prisustvuju ovom nadasve zanimljivom segmentu konferencije:
“Koju muziku slušate? Šta vaši vršnjaci slušaju, i da li vas muzika povezuje? Dođite na ‘Telenorov’ panel da saznate kako život uz muziku može biti još zabavniji!”

Njegova koleginica Milica Milivojević, ekspert za postpejd usluge u Telenoru, uputila je poziv sledeće sadržine: “Tinejdžeri i svi koji se tako osećate – dođite na Teen Talk i učestvujte u Telenorovom muzičkom kvizu. Očekuju vas dobra zabava, nova znanja i vredne nagrade.”

Milica Milivojevic - slika

“Teen Talk 2013: What ‘Digital Native’ Generation Wants”, konferencija magazina BRAVO o društvenim, kulturnim, konzumentskim i komunikacijskim potrebama i očekivanjima generacije od 13 do 19 godina, održaće se 17. oktobra u Domu omladine Beograda, a među predavačima i panelistima naći će se i veliki broj javnih ličnosti koje su se u svom radu bavile ovom temom.

Biografije svih učesnika konferencije možete pročitati na linku:
http://www.bravo.rs/teentalk/ucesnici.html

Foto: Shutterstock, privatna arhiva

OSTAVI KOMENTAR