891
Teen Talk 2013: “Odgovori na pitanja koja se prećutkuju“

Teen Talk 2013: “Odgovori na pitanja koja se prećutkuju“

891
SHARE

vesna brzev curcic,psiholog, 1410 2011 beograd, foto:v.danilov

Do početka “Teen Talka“, konferencije magazina “Bravo“ o društvenim, kulturnim, konzumentskim i komunikacijskim potrebama i očekivanjima generacije od 13 do 19 godina – ostalo je još tačno deset dana.

Među brojnim stručnjacima iz oblasti medija, filma, psihologije, sociologije, muzike i sporta, koji su potvrdili učešće na “Teen Talku“, danas smo porazgovarali s gospođom Vesnom Brzev-Ćurčić, specijalistom kliničke psihologije. Ona nam je, u kratkim crtama, obrazložila koncepciju svoje studije pod nazivom “Is 10 The New 15? Zamke i zagonetke ubrzanog odrastanja“, a koja je na programu u 10 časova i 30 minuta:
“Program je zamišljen na način koji pokriva kako uzrast mladih koji čitaju časopise namenjene njima, tako i razvojne faze, problematiku, unutrašnje psihološko-sociološke dileme mladih, kao i njihovo funkcionisanje u svetu koji se menja vrtoglavom brzinom,“ kaže gospođa Brzev-Ćurčić. “Ovako koncipiran, program može da odgovori na niz pitanja koja se postavljaju, ali i prećutkuju. Njegova sveobuhvatnosrt kao i akcenat na zdravim kapacitetima mladih, omogućava i bolje sagledavanje potencijalnih zamki, u njihovom odrastanju kao i moguićnosti preventivnog delovanja.“
Konferencija “Teen Talk 2013: What ‘Digital Native’ Generation Wants” održaće se 17. oktobra u Domu omladine Beograda, a među predavačima i panelistima naći će se i veliki broj javnih ličnosti koje su se u svom radu bavile ovom temom.

Biografije svih učesnika konferencije možete pročitati na linku:
http://www.bravo.rs/teentalk/ucesnici.html

Foto: privatna arhiva

(Na fotografiji: Vesna Brzev Ćurčić, psiholog)

3 KOMENTARA

  1. Ovako, imam najbolju drugaricu.I njoj se svidja jedan decko, i ona njemu.Ja hocu da se oni malo priblize, hocu da ih smuvam, ali moja drugarica misli da ipak on treba prvi da pridje.A ja znam da nije bitno da li si musko ili zensko, prvi se uvek javlja onaj kome je stalo.POMOCC?????

  2. Pre pet godina imala sam 40 kilograma, sada imam 70 kilograma i visoka sam 156cm i svi mi se smeju,takodje mala deca od 4 godine mi se rugaju.Da li treba da smrsam?

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.