Start Stars Hot News! Teen Talk 2013: “Mladima treba približiti internet, a ne plašiti ih...

Teen Talk 2013: “Mladima treba približiti internet, a ne plašiti ih njime!“

SHARE

Vojkan2

Do konferencije “Teen Talk” ostalo je još tačno sedam dana, a naš današnji sagovornik jeste Vojislav Vojkan Arsić, osnivač i izvršni direktor omladinske organizacije “Centar E8”, učesnik panel-diskusije “WOW – LOL!: Kako tinejdžeri komuniciraju između sebe i sa ‘spoljnim svetom'”, koja je na programu 17. oktobra u 14 časova i 40 minuta.

“Sjajno je što ćemo se okupiti i razgovarati o tome kako tinejdžeri komuniciraju na internetu, jer je jako važno na vreme zaštiti mlade od loših stvari, ali to treba uraditi približavanjem interneta, a ne plašenjem dece njime,” izjavio je Vojkan, inače jedan od stvaralaca programa “Budi muško”, kroz koji mladići promovišu rodnu ravnopravnost i nenasilje i stvaraju novu sliku „balkanskog muškarca“.
Nadovezujući se na svoju prethodnu izjavu, Vojislav nam otkriva da 60% nastavnika smatra da je najbolja zaštita dece od nasilja na internetu – nekorišćenje interneta, što je, po njegovim rečima “najgori put”.
Na kraju, zamolili smo Vojkana i da nam prenese svoje utiske o ostalim učesnicima konferencije “Teen Talk”.
“Radujem se što ću na konferenciji imati prostora da se sretnem s raznim ljudima koji su svojim radom uspeli da utiču na bolje društvo i bolje mlade. Stevan Filipović je svakako jedan od genijalaca koji na pravi način komunicira s mladima,” izjavio je prvi čovek “Centra E8”.

“Teen Talk 2013: What ‘Digital Native’ Generation Wants”, konferencija magazina BRAVO o društvenim, kulturnim, konzumentskim i komunikacijskim potrebama i očekivanjima generacije od 13 do 19 godina, održaće se 17. oktobra u Domu omladine Beograda, a među predavačima i panelistima naći će se i veliki broj javnih ličnosti koje su se u svom radu bavile ovom temom.

Biografije svih učesnika konferencije možete pročitati na linku:
http://www.bravo.rs/teentalk/ucesnici.html

Foto: privatna arhiva

OSTAVI KOMENTAR