591
TEEN I OSTALA IZDANJA u 80 zemalja širom sveta

TEEN I OSTALA IZDANJA u 80 zemalja širom sveta

591
SHARE

ČITAJ BRAVO, BRAVO GIRL, SCREENFUN, MOBITECH, SVET, SCANDAL, LEPOTU…USKORO I BRAVO SPORT GDE GOD SE NA PLANETI NALAZIŠ!!!

IZDANJA ĆEŠ MOĆI DA ČITAŠ DVA DANA PRE NEGO ŠTO IZAĐU U ŠTAMPU, A MI ĆEMO REDOVNO OBAVEŠTAVATI O TOME! To znači da bravo možeš da preuzmeš već u utorak!

Image Hosting by imagefra.me

Prvi put u istoriji štampanih medija imaš jedinstvenu mogućnost da iz 80 zemalja sveta jednostavnim slanjem SMS poruke lokalnom operateru mobilne telefonije dobiješ na svoju mejl adresu kompletno izdanje tvog omiljenog magazina – od prve do poslednje strane!!!

I sve to po pristupačnoj ceni – istoj ili nižoj u većini zemalja od one na kioscima!!!

Image Hosting by imagefra.me

Odaberite zemlju u kojoj se trenutno nalazite, zatim izdanje koje želite da kupite (BRAVO, BRAVO GIRL, SCREENFUN, MOBITECH, SVET, SCANDAL, LEPOTU…USKORO I BRAVO SPORT) i dobićeš tekst SMS poruke, broj na koji treba da je pošalješ i cenu poruke. Kada to uradiš, u roku od narednih 15 minuta na tvoju e-mail adresu stiže kompletno izdanje koje si kupio/la koje možeš da listate i čitaš kao da su pred tobom štampane novine.

Image Hosting by imagefra.me

USKORO ĆEŠ DOBITI I FORMULAR PREKO KOJEG MOŽEŠ DA SE PRIJAVIŠ SA OVE STRANICE!!!

Image Hosting by imagefra.me

8 KOMENTARA

  1. a kada je izashao bravo sport poshto sam ja trazila i nigde nema a onda widim da sledeci izlazi 19.awgusta,a koliko ja znm 19.josh nije…–.–

  2. Peti broj BRAVO SPORTa je već sada na kioscima, a novi 6. broj će biti u prodaji od 19. avgusta. Možete primetiti da BRAVO SPORT izlazi suprotono od časopisa BRAVO – dakle, ako je BRAVO u prodaji od ovog četvrtka, BRAVO SPORT je od sledećeg :) I tako svake nedelje :)
    To znači da ćete BRAVO SPORT moći čitati dva dana pre zvanične prodaje, odnosno od 17. avgusta! :)

  3. Bravo vi ste najbolji casopis ! Ja sam iz Makedonije i redovno vas citam!Drago mi je da pisete o Miley Cyrus i voljela bi i dajle da pisete zasto ja sam njen veliki fan ! Ako moze i poster od Miley vo buduceg broj!I volela bih da mi objasnite za SMS ljubavne porake sta se sajle iz mobilni telefon . Ne razumem kako ! Hvala odnapred ! :)))

  4. Da li biste kojim slucajem mogli da objavite Nandov poster?Nisam kupila vas prvi broj,a stvarno bi volela da imam jos jedan njegov poster…Imam samo 3… :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.