446
Taylorine reči koje su oterale Harryja? “Srećan si što si uopšte sa...

Taylorine reči koje su oterale Harryja? “Srećan si što si uopšte sa mnom”

446
SHARE

null

Taylor Swift i Harry Styles raskinuli su posle žučne svađe za vreme vikenda kojeg su proveli na Britanskim Devičanskim Ostrvima, a sad se pojavljuju i informacije šta se tačno desilo.

Kako prenosi The Sun, Taylor je vrištala na Harryja rekavši mu: “Srećan si što si uopšte sa mnom.” Isti časopis navodi i da je Taylor zahtevala od Harryja da on stalno bude uz nju, zanemarajući njegovu potrebu da vreme provodi i sa svojim kolegama iz prijateljima iz One Directiona. “Ona zna da je daleko poznatija u Americi i daleko bogatija, pa smatra svoju karijeru bitnijom od njegove. Uvek je olako shvatala njegove obaveze a svoje stavljala u prvi plan”, prenosi jedan izvor.

null

“Kad se on požalio kako se njegovo društvu iz benda buni zbog toga i da bi ona trebala malo više da uradi kako bi ova veza funkcionisala, počeli su da viču jedno na drugo. Taylor mu je čak poručila da je srećan što je uopšte s njom. Bilo je problema s posvećenošću. Harry joj se nije posvetio koliko je ona to želela.” Dok britanski mediji brane Harryja, američki tvrde da je u stvari Harry uvredio Taylor. “Svađali su se a onda je Harry rekao nešto što nije trebalo…Ovo je trajan raskid, završili su zauvek”, objavio je Us Weekly.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

69 KOMENTARA

  1. AMIN!!! Odvratna postala???? o.O Odvratna je uvijek i bila.I stvarno preprepresretna sam sto su prekinuli jer sam znala da ”Haylor” uopste nece dugo izdrzati. xDDD

  2. HAHAHAHAHAHA, ma šta si ti devojko umislila? Izgledaš k’o da su te tri voza pregazila, a našla si tu da popuješ nekome. Njoj momci služe da bi imala materijal za pisanje pesama i ni za šta drugo. Jadan on što je proveo i to malo vremena s’ njom. ODVRATNA JE, ZGADILA MI SE.

  3. Ako mu je to rekla, i ja bih raskinula!!! Ali i ne moze samo ona da gradi karijeru mora i Harry, odnosno 1D!!! Podrzavam i h u svemu sto budu odlucili! <3 :P :)

  4. Nemojte pljuvati po Taylor. Ona sigurno voli svoje momke.Us weekly je naveo šta je ona rekla, ali ne i šta je Harry rekao. Molim vas..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.