Start Stars Hot News! Taylorine reči koje su oterale Harryja? “Srećan si što si uopšte sa...

Taylorine reči koje su oterale Harryja? “Srećan si što si uopšte sa mnom”

SHARE

null

Taylor Swift i Harry Styles raskinuli su posle žučne svađe za vreme vikenda kojeg su proveli na Britanskim Devičanskim Ostrvima, a sad se pojavljuju i informacije šta se tačno desilo.

Kako prenosi The Sun, Taylor je vrištala na Harryja rekavši mu: “Srećan si što si uopšte sa mnom.” Isti časopis navodi i da je Taylor zahtevala od Harryja da on stalno bude uz nju, zanemarajući njegovu potrebu da vreme provodi i sa svojim kolegama iz prijateljima iz One Directiona. “Ona zna da je daleko poznatija u Americi i daleko bogatija, pa smatra svoju karijeru bitnijom od njegove. Uvek je olako shvatala njegove obaveze a svoje stavljala u prvi plan”, prenosi jedan izvor.

null

“Kad se on požalio kako se njegovo društvu iz benda buni zbog toga i da bi ona trebala malo više da uradi kako bi ova veza funkcionisala, počeli su da viču jedno na drugo. Taylor mu je čak poručila da je srećan što je uopšte s njom. Bilo je problema s posvećenošću. Harry joj se nije posvetio koliko je ona to želela.” Dok britanski mediji brane Harryja, američki tvrde da je u stvari Harry uvredio Taylor. “Svađali su se a onda je Harry rekao nešto što nije trebalo…Ovo je trajan raskid, završili su zauvek”, objavio je Us Weekly.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR