Start Stars Hot News! Taylor Swift zasenila izgledom na prvom danu CMA festivala

Taylor Swift zasenila izgledom na prvom danu CMA festivala

SHARE

taylor

Taylor Swift imala je nastup za pamćenje na prvom danu CMA muzičkog festivala. U dubokom šortsu koji je pokazao njene duge noge, ona je oduševila publiku na bini sa Timom McGrawom.

Pevačica hita “I Knew You Were Trouble” nastupila je na LP Field Stadiumu u Nešvilu u četvtak gde je izvela pet svojih hitova, uključujući i pesmu “We Are Never Ever Getting Back Together” sa njenog poslednjeg albuma “Red”, kao i pesmu “Love Story”.

taylor1

Taylor je na bini podršku pružio njen prijatelj Tim McGraw, a zajedno su izveli njuhovu zajedničku pesmu “Highway Don’t Care”. Pevačica je izgledala sjajno na bini u dubokom crnom šortsu i čipkastoj beloj košulji bez rukava.
Pre nekoliko dana ona je otkrila da je počela da radi na svom petom studijskom albumu, te da je u potrazi za novom inspiracijom.

taylor2

Na CMA festivalu prvog dana nastupili su i Miranda Lambert, Lady Antebellum, Keith Urban, koji je takođe pevao sa Taylor, Luke Bryan, Tracy Lawrence i Eric Church, a većina njih je dan ranije nastupila i na dodeli CMT muzičkih nagrada u Nešvilu.

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR