123
Taylor Swift: “Volim da razgovaram o momcima sa Selenom”

Taylor Swift: “Volim da razgovaram o momcima sa Selenom”

123
SHARE

Taylor Swift može da se pohvali da se druži sa velikim brojem slavnih ličnosti, ali otkriva da su joj Selena Gomez i Emma Stone najbolje prijateljice, sa kojima najviše voli da tračari o momcima. 

Iako sve tri imaju karijere u usponu i izvrsne modne stilove, pevačica je otkrila da ne razgovaraju o ni o poslu ni o šopingu kada su zajedno. “Nikada ne razgovaramo o modi, o karijerama, o našim ambicijama ili projektima. Samo pričamo o vezama, osećanjima, ljubavi i momcima”, izjavila je Taylor za Harper’s Bazaar. Pošto je Taylor trenutno u vezi sa Harryjem Stylesom, Emma sa kolegom iz Spiderman-a Andrewom Garfieldom, a Selena se pomirila sa Justinom Bieberom, nema sumnje da njih tri imaju šta da kažu jedna drugoj.

9 KOMENTARA

  1. +7 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Emira love DJ Malik,Chris Brown,Pitbull,Drake,Bruno Mars,David Guetta,Rihanna,Rita Ora,X-tina,Nicole Sherzineger,J.Lo.,Gwen Stefani,Ke$ha,Pink,Katy Perry,Demi Lovato,Taylor Swift,Flo Rida,Justin Timberlake,Eminnem,Wiz Khalifa,Fun,LMFAO and Linkin Park

    Heheheh Taylor duša!<3<3<3 ^^ :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.