Start Stars Hot News! Taylor Swift uživala u Britaniji s Harryjem

Taylor Swift uživala u Britaniji s Harryjem

SHARE

null

Harry i Taylor spaženi su ranije ove nedelje u Harryjevom Derbyshireu gde je pevač svojoj devojci pokazao mesto gde odrastao, a Taylor je za svoje prijatelje iz Amerike kupila neke suvenire.

Tokom dana oni su svratili i u lokalni pab “The Rising Sun in Peak District” gde je Taylor menadžerki lokala Sarah Walker otkrila koliko joj je lepo. “Taylor kaže da obožava što je u Britaniji, čini se da voli što je u zemlji”, rekla je Sarah za The Mirror. “Uzbuđena je zbog svog rođendana i zato što leti kući za Božić. Kaže da joj hladnoća ne smeta, ali biće mnogo toplije u Nešvilu. Oboje su divni, a ona je stvarno slatka.”

null

Par je takođe svratio do jedne lokalne prodavnice suvenira, a Claire Dibbs koja ih je videla, o svemu kaže: “Ubrzano sam disala – nisam očekivala da ću ih videti. Taylor se predstavila – bila je stvarno divna. Rekla je kako je ovde samo jedan dan a mislim da su prisutni bili i njegovi roditelji. Imala je kod sebe mnogo torbi. Videla sam kako iz njih vire plišane igračke. Kupili su puno stvari. Taylor kaže da joj se dopada ova oblast.”

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR