523
Taylor Swift uplašena da će na kraju završiti tužna i usamljena

Taylor Swift uplašena da će na kraju završiti tužna i usamljena

523
SHARE

null

Taylor priznaje da se najviše boji toga da bi jednog dana mogla ostati sama. U novom intervjuu pevačica otkriva kako ne želi da joj se to desi jer nije bila u stanju da veruje bilo kome.

null

“Ono zbog čega brinem jeste da na želim da završim kao sujetno ljudsko biće i da mislim samo o sebi”, rekla je Tay za britanski InStyle magazin. “Moj strah kruži oko mene i zbog toga pravim pogrešne korake i upropaštavam stvari. Ne želim da na kraju završim kao užasna i netolerantna osoba. I sama. Ne želim da jednog dana završim žaleći se kako se moj život završio jer sam odgurnula sve od sebe jer sam mislila da niko nije dovoljno dobar da bi mi pravio društvo.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

21 KOMENTARA

  1. Eh sad lako je da joj vi sudite,ali kad ste tako darezljivi razmisljajte malo o sebi i shvatite sta radite,kako se osecate i razmislite o buducnosti. Razumem Tay to se cesto desava i meni,razmisljam o svacemu ,pa onda krene tuga. Ali ona je poznata,lepa,mlada..naci ce se vec neko ko ce biti uz nju. Ako ne decko,hvala Bogu ima porodicu i prijatelje koje ce je uvek voleti i podrzavati ;) Tay ♥♥♥

  2. Sada jedan dobronameran savet za Tay: treba da bude tolerantnija u vezi, ako njoj uvek sve smeta i uvek je ON kriv i  menja ih k’o carape naravno da ce biti usamljena. Treba jednostavno da uziva da voli nekog ;)
    @Berina: slazem se :D

  3. Tay, da bi to pokušala pokušaj da nađeš nekoga ko ti se stvarno sviđa. Kada osetiš te iskrice i leptiriće u stomaku… ne, ne idi odmah na dejt, već saačekaj, možda se pojavi neko drugi za 3 meseca. Ako se za 3 meseca ne bude neko drugi, onda dejt, pa se zbližite i objasni mu da hoćeš da ova veza uspe, da nećeš da propadne kao ostale, i potrudite se da očuvate vašu vezu barem 5-6 meseci. XD

  4. Naravno da se kod nje pojavlljuju takvi strahovi. Ona je slavna osoba, ne zna kome može da vjeruje i ko je voli zbog nje kao osobe. Razumijem njen strah.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.