401
Taylor Swift unajmila stilistu za Harryja Stylesa

Taylor Swift unajmila stilistu za Harryja Stylesa

401
SHARE

Taylor Swift i Harry Styles tek su započeli svoju romansu, a pevačica već želi da promeni neke stvari na svom dečku. Naime, izvori tvrde da se Taylor ne dopada njegov stil oblačenja i da je unajmila stilistu kako bi Harry izgledao bolje.

Iako bi se većina Dictionera složila da je Harryjev stil besprekoran, Taylor misli da on izgleda čudno pored nje kada nije sređen kao ona. “Njoj se dopada njegov neuredni britanski look, to ju je prvo privuklo ka njemu, ali Taylor misli da izgledaju čudno kada je ona u dizajnerskoj haljini, a on u farmericama i starom džemperu,” otkrio je izvor za magazin Now i dodao: “Zaista joj se dopada Harry i nada se da će imati srećnu budućnost zajedno, ali moraju da izgledaju kao pravi par.” Iako Harry poštuje njene zahteve, oni su izazvali i negodovanja u timu stilista koji rade za One Direction, koji kažu da je nemoguće menjati stil samo jednog člana benda, jer će se on onda razlikovati od ostalih, i da bi svako menjanje imidža moralo da bude odobreno od strane njihove izdavačke kuće.

62 KOMENTARA

 1. Nenenene…On je savrsen ovakav kakav je,a njoj bi on trebalo da joj se svidi takav kakav je jeste.I previse gleda na to “kako izgledaju zajedno” njoj je verovatno to i najbitnije…Da ih drugi primete i misle sve najbolje i da javnost obraca vise paznje na njih.Ali ko zna da li je ovo i istina,ali ako jeste onda ona nije bas pri sebi!! -.-

 2. +6 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1I'mProudDirectionerSelenatorKatycatLovaticDaydreamerArianatorJonaticAndI'mShippingJelenaDiamElounorZerrieNemiAndI'mNOTSupportingHaylorBulshit

  Harry je lud što je i dalje s njom AKO JE SVE OVO ISTINA.

 3. ne mogu da verujem!!!!!!!!!!!!!!!!!! harry-jev stil je savrsen nek ona bolje vodi racuna o sebi i nek ga ostavi na miru!!!!!!! ona njega NE ZASLUŽUJE!!!!!

 4. Pa ako ga toliko voli kao što priča,onda ne bi trebalo da ga preuređuje. Trebalo bi da on njoj bude savršen takav kakav je,kao što je i ona njemu. Mislim,da meni moj dečko unajmi stilistu,ja bih ga ošamarila i istog treba ostavila. Ali ako Harry-ju to ne smeta,ne smeta ni meni,ma da ne bih voljela da se promjeni ipak je on naš šašavi Hazza. :)

 5. E OVO JE PREVISE. Pa nece valjda on poceti da se oblaci kao ona u stilu pre 20 godina ? Mislim stvarno. O.o Taylor ga NE ZASLUZUJE , i NEMA PRAVA DA MU ODREDJUJE KAKO CE DA SE OBLACI! :OOOO :SS 

 6. Sta sad!? Harry je njena lutka,e pa ne moze!!!!    Nmg da verujem da on dozvoljava to,sta bi sa onim:”necemo se menjati zbog devojaka” !?
  E Harry daleko ces dogurati s Taylor. 

 7. -.-
  On izgleda čudno pored nje? Ona izgleda čudno pored njega -.- wtf? 
  Harry joj se treba sviđat takav kakav je.Stvarno me živcira.Ona se oblači katastrofa ima haljine k’o moja baka -.- 
  Harry se oblači super netreba njemu neki stilist pogotovo ne od Taylor -.- 
  Aaaaa -.- glupačaa 

 8. Bilo je samo pitanje dana kada će Taylor početi da se ponaša kao da je Hazza njeno vlasništvo. Ako je on iole pametan,a jeste,shvatiće šta ona pokušava. Nije ni čudo što joj ni jedna veza nije uspela,kada se na samom početku ovako ponaša. Jednostavno je Hazza veoma naivan,ako dozvoli da ga ona menja. Uskoro će mu reći da je bolje da napusti bend,i započne solo karijeru. Jer to je Taylor,ona ide iz krajnosti u krajnost…..

 9. Njemu nijedan stilista ne moze da pomogne kad je ruzan ko lopov. Ne znam sta trazi s njim, kad moze da ima koga pozeli. Nije joj ni do malog prsta

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.