240
Taylor Swift u suzama zbog šala na njen račun

Taylor Swift u suzama zbog šala na njen račun

240
SHARE

null

Emotivna Taylor Swift jako teško podnosi što je zbog svojih nesrećnih i kratkih veza postala predmet šale, a posebno su je pogodile reči komičarke Tine Fey na dodeli “Zlatnih globusa”.

null

Kako prenosi časopis Star, Taylor je zbog svega što joj se dešava još uvek u lošem psihičkom stanju. “Ne može da se trgne iz toga. Taylor je u javnosti hrabra, ali je u kompletnom haosu”, prenosi jedan izvor. Ono što je slomilo Taylor Swift navodno je izjava komičarke Tine Fey koja joj je poručila da se kloni sina glumca Michaela J. Foxa. “Taylor je smatrala da je Tinino ruganje previše nisko pa je te večeri zaspala uplakana. Tad je shvatila da ima toliko užasnu reputaciju, da bi to moglo štetiti njenoj karijeri.”

null

“Slama joj srce to što je ismevaju u javnosti, posebno jer se i njeni fanovi okreću protiv nje. Ipak, ona je sama sebe stavila u takvu poziciju jer je izlazila sa slavnim momcima a kasnije pisala pesme o njima.”

IZVOR: Life Content

26 KOMENTARA

  1. Jedina greska je sto mnogo brzo uletela u vezu i sto previse brza sa planovima za buducnost…
    Zao mi je sto mora da prodje kroz ovo…

  2. ajde iskreno,da znate neku curu iz vaseg odjeljenja koja ovako cesto mijenja momke a sve ih kao voli obozava .. sta bi mislili o njoj? iskreno?

  3. Hvala drustvu koji su mi dali minuse, sve sto sam zelela je da je podrzim, ta devojka mora da shvati da ne sme da se obazire na te provokacije, nisam njen fan ali ima lice andjela.

  4. Je*es takve fanove koji sude o njenoj muzici na osnovu toga sa koliko je momaka protekle godine bila. Da nije poznata licnost i da je promenila toliko njih koliko jeste, ko bi joj onda ista rekao? Znam devojaka koje su bile i sa vise njih, pa makar i na jedno vece.
    Odvratni ste vi koji pisete svakakve gadosti o njoj i pricate nesto o cemu nemate pojma. To sto ste klinkice od 13-14 godina, znaci da vas tek toliko ceka u zivotu, ukljucujuci i momke sa kojima cete biti. Ne sudi nekome, a mozes sam postupiti isto u blizoj buducnosti!
    Tay <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.