187
Taylor Swift: Tajna poruka za Harryja Stylesa na novom albumu?

Taylor Swift: Tajna poruka za Harryja Stylesa na novom albumu?

187
SHARE

Već neko vreme priča se kako su Taylor i Harry bili u kratkoj vezi, a jedan izvor sad za Radar Online prenosi da je pevačica bila strašno zaljubljena u njega.

null

Jedan izvor pre nekoliko dana izjavio je kako su Taylor i Harry počeli da se zabavljaju, ali da je sve prekinuto nakon što je muzičarka čula glasine kako on nastavlja da se viđa sa drugim devojkama, iako joj je obećao da to neće činiti. Nova informacija koju prenose Radar Online ali i Vulture jeste da je Harry bio inspiracija za pesmu “I Knew You Were Trouble” sa albuma “Red.” Da li će Tay sad kad je ponovo slobodna, dati još jednu šansu Harryju?

FOTO: FAME

http://youtu.be/cRMevGc3934

12 KOMENTARA

 1. Citala sam ovo na nekom stranom sajtu i on je to porekao i rekao da su oni prijatelji i da ona nije njegov tip da mu se ni ne sviđa!!!! A i iskreno ne bi mi bili bas neki par!!!

 2. meni oni nisu uopste lep par, i ne verujem da su bili zajedno.
  Volim i nju i njega,ali mi ne idu zajedno .
  A pesma od Taylor je super

 3. Ne verujem da bi Taylor ikada bila sa njim… Jeste da izgleda ako neki njeni prosli momci ali ipak… A i nema dokaza da su zajedno vidjeni tako da mislim da su to samo glasine.

 4. Nenenene, ne želim tooooooooooo! Jest da je bolja Taylor od onih babetina što Harry ganja, ali ne želim da njih dvoje budu u vezi! Samo želim da ostanu dobri prijatelji i to je svee! A sem toga, kad Taylor nije uspjela veza sa Conorom koji također ima 18 godina, mislim da nebi ni s Harryjem. Ipak su oni još ,,klinci,, za nju. Trebala bi si nać nekog momka od otprilike 23 godine, da je zreo i po njenom ukusu!
  A i tako bi voljela da Harry počne gledat i cure svojih godina, a ne neke tamo 50-godišnjakinje. Isto kao da je ružan i glup pa ga nijedna vršnjakinja neće, pa nalazi utjehu u starijim ženama. A cure širom svijeta ne prestaju slinit za njim. Može da bira do sutra xD.
  HARRY & TAYLOR – JUST FRIENDS!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.