277
Taylor Swift srećna što je propustila rođendansku zabavu Selene Gomez

Taylor Swift srećna što je propustila rođendansku zabavu Selene Gomez

277
SHARE

2013 CMA Music Festival Nightly Press Conference - Day One

Taylor Swift nije bila prisutna na zabavi koju je povodom svog 21. rođendana organizovala Selena Gomez jer je te večeri nastupala, ali izvori govore da njoj nije previše žao zbog toga.

Taylor je navodno srećna pošto je na taj način izbegla da se pojavi na istom mestu gde je bio i Justin Bieber, kog nimalo ne simpatiše. “Taylor je bila vrlo zauzeta ali proslaviće sa Selenom njen rođendan što pre to bude moguće i već joj je čestitala rođendan. Ipak, ona je izbegla odlazak na zabavu jer je znala da će Justin biti tamo”, tvrdi jedan izvor. Tay je srećna što je izbegla svu gungulu jer svakako nije luda za bučnim provodima. “Taylor je više devojka koja voli da ostane kod kuće i pomalo je rezervisana, pa joj nije krivo što je propustila zabavu”, tvrdi jedan insajder.

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

32 KOMENTARA

  1. +1 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Logmica/Perka,Ana1,Ana2,Sofy,Lola,Nesa,Buba,Tea,,Soxy,Sandy,Anja,Andjela,Tay Swift,Jus Bieber,1D and Linkin Park

    naravno kad ne voli justina,a njena BFF se ljubaka i mazi sa osobom koju ona ne voli….ma preko glave su mi svi presli

  2. Taylor je imala veliki koncert,a i selena je ionako otisla sa svoje proslave sa justinom,ako je Tay prava prijateljica izvesce selenu da proslave lepo..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.