509
Taylor Swift se u isto vreme zabavlja s čak tri muškarca?

Taylor Swift se u isto vreme zabavlja s čak tri muškarca?

509
SHARE

Iako je navodno u ljubavnoj vezi s Coryjem Monteithom, s kojim se počela viđati nakon prekida sa zvezdom “Sumraka”, Taylorom Lautnerom, country pevačica Taylor Swift viđa se još s dvojicom muškaraca, prenose američki mediji. Jedan od njih je John Mayer dok je drugi njen bivši – Taylor Lautner.

Cory
Image Hosting by imagefra.me

Prema pisanju The National Inquirera, Taylor Swift, u isto vreme nalazi se sa svom trojicom što je potvrdio i jedan neimenovani prijatelj pevačice. Također, dodaje nedeljnik, Taylor je odlučila sve opcije ostavi otvorene pa u međuvremenu možda pronađe vremena za još jednog ljubavnika.

Image Hosting by imagefra.me

21 KOMENTARA

 1. to i kažem…odakle da znamo da je to što piše u tekstu tačno?!……ne bi Taylor bila prva kojoj pripisuju svakakve gluposti!

 2. maa daj odjebite!bravo izmišlja!bravo je*em ti majku šta toliko izmišljaš o njjoj ona se ne zabavlja ni sa jednim od njih trojice!!!

 3. ko ce znati mozda je istina mozda nije…….. aLI AKO JE istina ko je onda 3 muskarac…. 1 je coryjem, taylor i ko je 3 onda…..?????

 4. mislim da je ova vest besmislena.
  ona nema šta da radi više sa lautnerom. njih dvoje već odavno nisu zajedno, i ako se sad viđaju to je zbog valentine’s day, il već zbog nečeg drugog poslovne prirode.
  navodno je u vezi sa ovim likom cory-jem. to nije potvrđeno.
  jednom je izjavila da joj je john mayer baš kul. 
  i to je ono što nju čini fuxom ili kurvom?!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.