290
Taylor Swift se plaši da će se Selena Gomez pomiriti sa Justinom...

Taylor Swift se plaši da će se Selena Gomez pomiriti sa Justinom Bieberom

290
SHARE

taylor selena

Svi znaju da su Taylor Swift i Selena Gomez jako dobre prijateljice i normalno je što kantri zvezda brine za Selenu. Strani mediji pišu da se Taylor sada svim silama trudi da se njena prijateljica ne pomiri sa svojim bivšim dečkom, Justinom Bieberom, i nagovara je da započne vezu sa Austinom Mahoneom.

Taylor je svima stavila do znanja da nije Biebsov fan, i sada navodno pokušava da pronađe Seleni novog dečka, piše HollywoodLife. “Taylor je došla na ideju da spoji Selenu i Austina, zato što joj se pevač veoma dopada i misli da bi on bio prava osoba trenutno za nju. Isto je uradila i sa Edom Sheeranom, ali je Selena za sada samo u prijateljskim odnosima sa obojicom”, rekao je izvor i dodao da Taylor i pored toga ne odustaje: “Ona voli da spaja prijatelje, a posebno Selenu, jer želi da njena prijateljica nađe dečka, ali da to ne bude Justin. Selena ima lošu naviku da stalno oprašta Biebsu, tako da iako se sada kune da je njihova veza definitivno završena, Taylor se brine da će se ponovo pomiriti sa njim.”

Izvor: Life Content

47 KOMENTARA

  1. Naravno da je losa navika oprastati momku koji te je povredio, mada ja mislim da ga je prebolela, da ga voli kao prijatelja.

  2. Ne !! nikad nebi mogla da bude sa Austinom,ona i Jus su bili najlepsiiii par…. a ova Taylor mogla bi malo da prestane da s epetlja u tudj zivot.. ako toliko zeli da nadje Seleni decka zasto ne ostavi Sel na miru i nadje sebi decka i zavrsi sa tm vise….. ja da sam na njenom mestu nebi se toliko mesala u drugaricin zivot i pustila bi je da sama odluci dali zeli da oprosti decku.. a ne da ide sa drugim kojeg ni ne voli.. :P TAYLOR JE STVARNO JADNA!!! -_- -_- :\

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.