Start Stars Hot News! Taylor Swift priznala da se oseća usamljeno

Taylor Swift priznala da se oseća usamljeno

SHARE

Mlada dobitnica Grammyja Taylor Swift požalila se da nema puno prijatelja. Swift u školi nikada nije bila popularna, ali se nadala da će joj svetska popularnost doneti više prijatelja, međutim, izgleda da je pevačica sada usamljenija nego ikad. “U srednjoj školi su me svi prijatelji odbacili pa sam bila stvarno usamljena. Vikendom sam se bavila nekim drugim stvarima i nisam više bila deo ekipe. Samo sam htela pevati na koncertima i mislim da ih je to iritiralo”, objasnila je Swift.

Sada, kada je došla do slave, oseća se još manje popularnom među prijateljima, a sreća joj nije naklonjena ni sa suprotnim polom. “Prvog dečka sam imala sa 15 godina i bili smo zajedno godinu dana. Nakon toga uglavnom sam bila sama”, izjadala se pevačica.

Nedavno je Taylor snimila video svog uobičajenog neradnog dana i objavila ga na YouTubeu. U videu Taylor igra košarku u štiklama, pravi tortu, kugla i zabavlja se sa porodicom i prijateljima. Na snimku se ne nalazi niti jedan od njenih navodnih ljubavnika: Cory Monteith, John Meyer, niti njen bivši Taylor Lautner.

OSTAVI KOMENTAR