170
Taylor Swift predstavila novi singl i najavila novi album!

Taylor Swift predstavila novi singl i najavila novi album!

170
SHARE

Taylor Swift je noćas u 1 ujutro po našem vremenu uživo četovala sa fanovima na YouTubeu i otkrila neke detalje o svom budućem albumu.

null

Kantri superzvezda pojavila se u sobi prepunoj fanova i odmah je krenula sa otkrivanjem velikih vesti na koje su svi čekali. Taylor je saopštila da će se njen novi album zvati “Red”, kao i da on izlazi 22. oktobra.

null

“Kad sam smišljala ime za album činilo mi se da je ovo ludo jer je toliko jednostavno”, rekla je Taylor. “Napisala sam pesmu pod imenom ‘Red’ i mislila sam o tome šta ta pesma znači za mene i svim drugim emocijama na albumu koje govore o ludim, intenzivnim, polutoksičnim vezana koje sam iskusila u poslednje dve godine. Sve te emocije koje nastaju od jake ljubavi, jake frustracije, jake ljubomore, zbunjenosti, sve te emocije u mojim mislima su crvene. Nema ništa između, ne postoji ništa bež boje i zato sam svoj album nazvala tako.”

Objašnjavajući malo detaljnije šta nas to čeka, preslatka pevačica je rekla: “Postoje stvari kroz koje sam lično prošla kao i priče koje su se dešavale u mom prisustvu. Kad pišem album, nešto iz mog sveta ima potencijal da postane lik, i moja porodica i prijatelji to znaju. Poslednje dve godine bile su vrlo inspirišuće i zato je toliko mnogo pesama na albumu.”

Na kraju, Taylor je izvela i svoju novu pesmu “We Are Never Ever Getting Back Together”, koja nam deluje vrlo zarazno i već se nalazi u prodaji! Pogledajte obavezno kako to sve zvuči!

16 KOMENTARA

    • Dobro, samo sam pitala xD Ali da znas da, oni koju nju ne vole, obicno ne vole njenu muziku. Idi na YT i pogledaj 13 hour meet and greet ili T-Party i videces da je ona jedna od najboljih zvezda na svetu. NIKADA nisam videla da neko toliko voli svoje fanove.

  1. Znači kako je obožavam, je li to normalnoo? Ne mogu da docekam 22.oktobar.. 
    So happy right now. : )) GO TAY! ♥

  2. ,,Nema ništa između, ne postoji ništa bež boje i zato sam svoj album nazvala tako”
    Lepo receno…I album bi trebao biti super, sudeci po novoj pesmi :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.