Start Stars Hot News! Taylor Swift predstavila novi singl i najavila novi album!

Taylor Swift predstavila novi singl i najavila novi album!

SHARE

Taylor Swift je noćas u 1 ujutro po našem vremenu uživo četovala sa fanovima na YouTubeu i otkrila neke detalje o svom budućem albumu.

null

Kantri superzvezda pojavila se u sobi prepunoj fanova i odmah je krenula sa otkrivanjem velikih vesti na koje su svi čekali. Taylor je saopštila da će se njen novi album zvati “Red”, kao i da on izlazi 22. oktobra.

null

“Kad sam smišljala ime za album činilo mi se da je ovo ludo jer je toliko jednostavno”, rekla je Taylor. “Napisala sam pesmu pod imenom ‘Red’ i mislila sam o tome šta ta pesma znači za mene i svim drugim emocijama na albumu koje govore o ludim, intenzivnim, polutoksičnim vezana koje sam iskusila u poslednje dve godine. Sve te emocije koje nastaju od jake ljubavi, jake frustracije, jake ljubomore, zbunjenosti, sve te emocije u mojim mislima su crvene. Nema ništa između, ne postoji ništa bež boje i zato sam svoj album nazvala tako.”

Objašnjavajući malo detaljnije šta nas to čeka, preslatka pevačica je rekla: “Postoje stvari kroz koje sam lično prošla kao i priče koje su se dešavale u mom prisustvu. Kad pišem album, nešto iz mog sveta ima potencijal da postane lik, i moja porodica i prijatelji to znaju. Poslednje dve godine bile su vrlo inspirišuće i zato je toliko mnogo pesama na albumu.”

Na kraju, Taylor je izvela i svoju novu pesmu “We Are Never Ever Getting Back Together”, koja nam deluje vrlo zarazno i već se nalazi u prodaji! Pogledajte obavezno kako to sve zvuči!

OSTAVI KOMENTAR