Start Stars Hot News! Taylor Swift posetila teško obolelu obožavateljku

Taylor Swift posetila teško obolelu obožavateljku

SHARE

taylor-swift-012113x11

Kayli Kincannon iz Nešvila koja boluje od raka ispunila se velika želja – nakon uspešne onlajn kampanje, nju je posetila njen idol, Taylor Swift.

null

Kayla se sa opakom bolešću bori već godinu dana a najveća želja bila joj je upravo da upozna Tay. Njen otac kaže da je Taylor zaista pokazala brigu prema njegovoj ćerki. “Ovo nije bilo nešto na brzinu. Sedeli smo i pričali s Taylor i njenom mamom dva sata, ručali a Kayla je dobila i korpu s poklonima kao i Taylorine autograme. Ona je najdivnija osoba koju sam ikad upoznao. Ovo je bilo više nego što smo očekivali! Toliko sam zahvalan svima što su omogućili ostvarenje ovog sna! Ovo je bio najbolji dan ikad za nju i sve nas!”

null

Kayla se kasnije oglasila na Twitteru gde je napisala: “Ne mogu da verujem da sam danas ručala s Taylor Swift, bilo je očaravajuće upoznati te”. Nadamo se da će ovaj susret Kayli dati dodatnu snagu i pomoći joj da ozdravi. Svi koji vole Taylor znaju da se ona redovno odaziva ovakvim pozivima kao i da mnogo rada i novca ulaže u razne humanitarne projekte.

OSTAVI KOMENTAR